АвтоВАЗ ще увеличи производствения си капацитет

Руската автомобилостроителна компания АвтоВАЗ планира да поднови производството в завода на Nissan в Санкт Петербург през втората половина на 2023 г.

Обратно в новината

Коментари - АвтоВАЗ ще увеличи производствения си капацитет | Авто.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тая Дачия какво ми я хвалят!?

Сглобяване на китайски коли пристигнали в полусглобен вид не е точно произвоство. Това го правеше и Ганчев в Баховица. То все нещо трябва да правят де, колите ще се амортизират рано или късно и ще има нужда от нови. Страна с такива брилянтни умове в науките да се управлява от такива некадърници вече сто и няколко години и имат икономика колкото тази на Италия. Впиянчено население, бедни, изостанали ... срам. Не могат и кола да направят сами без вносни части.

Мхм, "ще", "ще", "планираме", знаем ги тия :))) То и в Киев за 24 часа планирахте, ама сега бегате :)

Аз не симпатизирам на Русия, но няма нищо лошо да знаем какво се случва с автомобилостроенето там. Поздравления на автора.

Стига бе, Гогов! Освен тебе някой друг интересува ли се от какво ЩЕ произвежда Русия? Най-хубавото руско превозно средство съм виждал в парка на къщата Kentuck Knob на Frank Loyd Wright - самогонен апарат, монтиран на ж.п. платформа, за да обикаля по селата. В парка са събрани какви ли не куриози, включително и парче от Берлинската стена.

Ще увеличи производственият капацитет до 5 броя годишно, смотани азиатски малоумници.