АвтоВАЗ показа ”ладите” на бъдещето

Руснаците искат да съобразят бъдещите си коли с предпочитанията на своите клиенти.

Обратно в новината

Коментари - АвтоВАЗ показа ”ладите” на бъдещето | Авто.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Миналото и бъдещето съществуват само в човешкия ум, но и те се проявяват в него в единствено възможния момент - настоящия. Всичко е настояще, целият свят се развива в това настояще и поради това нищо не може да се предскаже, защото не знаем как и защо е създадена Вселената и законите, по които се развива. Това е парадоксът на времето. Накъдето и да се обърнем, навсякъде се сблъскваме с обстоятелства-доказателства за наличието на време(сравнението на снимка преди 30 г и образът в огледалото, загниващия плод в хладилника и т.н.), но никога не изживяваме времето като такова, винаги живеем в този момент - настоящия. Време няма. Ако говорим за чисто астрономическото време, то това е продукт на човешкия ум за улеснение на живота ни на Земята в тази форма.

Ето това харесвам на статиите за руската наука и техника. Докато другите показват готови технологични решения и машини, руснаците показват много рисунки и анимационни филмчета в стил "Ну Заец - погоди". Естествено това е ефективно само сред дебилната публика останала на ниво 6-10 години.

Дизайна добе. А защитата от корозия, издръжливостта на ремонти (поне по време на гаранцията), непредсказуемата траектория при набиване на спирачки? За трансграничното сервизиране, за сега, не питам.

Не знам защо, но въпреки, че дизайнерите не са руснаци, колата изглежда все едно е дялкана с руската тесла. Ужасно ръбата, с малки фарове, стопове и прозорци и абсолютно несъразмерни гуми за формата и. Прилича ми на сплескана КИА.

предполагам за цялата тази прелест се предвижда атмосферник с 1.6 кубика и 75 коня...

а ще може ли да говори на руски.... гласови команди ала бала....

ти и без това не разбираш руски. За теб ще говори на цигански! Бъдещият език в България.

Se taia

Стийв Мартин и Жюлиен Друар - какви звучни, хубави РУСКИ имена :)

хубаво рисуват...да

Показват ги в бъдещето, защото в настоящето ги няма.

Анимационно филмче ще има ли?

Чибурашка ще прави първото ревю на ладата...