„Автомобил на 2017“ финиршира с церемония в Sofia Ring Mall

20-ото юбилейно издание на авторитетния конкурс „Автомобил на годината в България“ ще се състои на 19 януари от 19 ч. в Sofia Ring Mall.

Обратно в новината

Коментари - „Автомобил на 2017“ финиршира с церемония в Sofia Ring Mall | Авто.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

кви конкурси бе, смешници! Ония ден пишеше, че сте продали 20хил. коли, а сигурно всички които работят в бранша са 40хил. души! при това половината от колите са Дачия и производните и! А на колегата отгоре - не са виновни само дилърите за слабите продажби, доходите са ни ниски! А затова кой вече е виновен нека всеки сам се замисли...

Ще се предава ли по някоя телевизия?

Заглавие: Автомобил на 2017 финиршира с церемония в Sofia Ring Mall И малко по отдолу: 20-ото юбилейно издание на авторитетния конкурс Автомобил на годината в България ще се състои на 19 януари от 19 ч. в Sofia Ring Mall. Господа журналисти вие сами може ли да разберете какво точно сте написали? Не е ли крайно време да спре налагането на тази повсеместна неграмотност?

Прави ми впечатление че Шкода и Дачия ги няма ( най- продаваните в България), а се се изфръцкали марки със изключително слаби продажби в България (защо ли?) Свалете цените идиоти и разни дилърчета, то с кичене на титли продажби не се правят, народа иска да кара хубави НОВИ коли, ама на по-сносни цени!