Audi представи новото Q8

Компанията Audi представи официално новия си всъдеходен флагман – Q8.

Обратно в новината

Коментари - Audi представи новото Q8 | Авто.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Хубава кола, но все пак се различава от хищния и спортен външен вид на първоначално показвания и рекламиран вариант, преди пускането в продажби. Не мога да разбера обаче какъв е смисъла и пазарната ниша на автомобил, който почти по нищо не се различава като платформа и технологии от последната версия на Q7! Някой ако може нека обясни.

От известно време се чудя нещо: в града ограничението е 50 км/ч, доста често в София се кара по павета, разстоянията между светофарите са много малки, а настройката им прави невъзможно да хванеш зелена вълна, ако и да отлепиш от 0 до 60 например за 3 сек. По магистралата скоростта е 90-140 км/ч, и веднъж като си направиш кефа да ускориш от 60-140 на изхода на София, до Бургас само си поддържаш постоянна скорост с темпомата. На този фон се чудя, добре бе, м..а му, за какво са тези 3 и 4 литрови v8 и w12 мотори със 8-степенни автоматици и т.н. Просто не знам. Това предразполага народа да убива себе си, пешеходци или колеги шофьори и да причинява ужасни травми и т.н. След като за горепосочените нужди е достатъчен мнооого по-малък ресурс. За който кара по германските аутобани със 260 км/ч или ходи на писта, каквито има и в БГ, казаното не важи, ама за гъзарите сутрин по Околовръстното и Борис - важи изцяло...

Почти си си отговорил на въпроса - гъзарите карат тук такива автомобили за фукня (предимно). Аз също имам 5-литров такъв и от личен опит ще кажа само едно: качеството на тези е мноооого по-високо от малолитражките, не е само гъзарията.

Отпред може да го изпипат по-добре

попитали радио Ереван "как се доят овцете"? а то отговорило-КАТО ПУСНАТ НОВ МОДЕЛ НА АУДИ на пазара