Audi представи новото А6

Audi представи в интернет изцяло новото поколение на бизнес седана A6.

Обратно в новината

Коментари - Audi представи новото А6 | Авто.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Dorondot

Същото като старото и по-старото и по-по-старото. Да не говорим, че вече А4, А6 и А8 са еднакви, само размера е различен, никакво въображение на дизайнерите.

Статията е пълна с грешки. Поне редактирайте след Гугъл преводача..

За съжаление съвременните автомобили вече не са толкова надеждни. Доста години имах Ауди и съм изключително доволен от всичките. Това беше отдавна, когато марката беше символ на качество и всички се равняваха по нея. Много жалко, че това вече не е така. Това е тенденция на всички производители - намаляване на издръжливостта с цел повече продажби на новите модели. А до пишещия Гогов: кое е от среден род - модел или автомобил?

просто нещата стават сложни.. напрактика ненадежна е основно електрониката

Те не стават сами сложни. Умишлено ги правят сложни. Лошото е че това е безмислено и за наша сметка и като пари и като качество.

Хубав и обективен коментар!

Интересно какъв месечен доход трябва да има човек, за да може да си го позволи...

Проблема е не да си го осигуриш. Проблемите идват после като почнеш да го поддържаш и да наливаш пари за безкрайни ремонти и да не можеш да си ползваш колата, щото от лани стои по сервизите.

Не изглежда никак зле , особено вътре .

Ауди е една от марките които предлагат много много добро качество. Не случайно казват хората че като затвориш вратата на едно ауди се чувстваш като в бомбоубежище. Сега че са скъпи за подръжка спор няма ама всеки гледа джоба си предимно преди да си избере и купи кола. Като няма пари купуваш пежо и почваш да го хвалиш какъв дизел има и как меко вози. Мерцедес и Бмв не са много по евтини за поддръжка. Това приятелю се казва премиум автомобили. Успех с пежото.

Приятелю, след 2 купени чисто нови Аудита (А6 и Q7) от магазина, твърдо мога да заявя, че съвсем не си прав. Повече никога, АМА НАИСТИНА НИКОГА, няма да направя грешката да си купя Ауди. По-голям таралясник и бездънна каца за гълтане на пари и ремонти от тях няма. Карайте си ги, гледайте си ги, халал да са ви. Сега карам Лексус, който съвсем не е по-евтин или с по-ниско качество. За 3 години 0,0 проблеми или ремонти.

Вие с тойотите сте като веганите.

Баце, виждал си ново Ауди само на снимка. Стига сте се правили на велики, че сте смешни.

Направо е огромна, отзад можеш да танцуваш, ако ти доскучае да си опъваш краката...

Нищо особено, да не кажем отегчително-скучно. За ниското качество и дефектите на марката да не отваряме дума.

разбира ги нещата селтакът :)

Очевидно ги разбира. Лошото, е че зомбита като тебе никога няма да ги разберат.