Audi показа какво да очаква от Q8

Audi показа концептуалния Q8, който ще се качи на поточната линия през следващата година.

Обратно в новината

Коментари - Audi показа какво да очаква от Q8 | Авто.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

родните мутро-чалгари will love it...........

До всички по-долу пишещи и нехаресващи - дали ако си съберете заплатите за 20 години напред ще можете да си позволите Q8? Едва ли ;)

Аз не мога да си позваля и Миранда Кер, но ми харесва - много! Също така не мога да си позволя Ким Кардашиян, но нея въобще не мога да я гледам, защото е противна, и грозна, и кичозна, е въобще - одиозна... Нали се сещаш, че това, че не мога да си я позволя (Ким) НИКАК не я разхубавява! ;)

И милиардер да бях, не искам да си позволявам тоя кенеф. Пожелавам ти ти да можеш, халал да ти е.

"Багажникът поема 680 литра." ?!?!?! Си возим винцето от село освен тогава.... :) "Има вместимост" - да! Но "поема"! Баси цистерната!

"Бебешко синьо" е последният цвят, в който бих си поръчал този автомобил. Даже няма и да се сетя за него. В "бебешко розово", предполагам, ще го поръчват родните мутреси и самостоятелните 18-годишни певици, които сами си изкарват парите... А иначе - такъв кич от Ауди не съм очаквал. Разочаровах се.

Късно е чадо.

От догодина сичкото кифли, парвенюта, меринджеи и мутрос-бруталис я яхват ;)

Грозна стара Волга. Всъщност Волгата е доста по-романтична.

Вече достигат размерите на БТР и визията е подобна.....ще взема да си купя един чавдарец на старо,ще му метна един двигател от мерцедес пак на старо и ще имам ЯК SUV :)))))))))

Изненадан съм от дизайнерското решение с тая решетка отпред. Откровено загрозява иначе добрата цялостна визия. За безмозъчните мутри и отчяните сноби, това не е от значение въобще - важното е габаритите и цената да са по-големи...