Audi обяви подкрепа за бензина и дизела

Много производители планират да се откажат от двигателите с вътрешно горене в близките години, но Audi не са едни от тях.

Обратно в новината

Коментари - Audi обяви подкрепа за бензина и дизела | Авто.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дизелът е супер! Всички фенове на Грета Изрода и всички Свидетели на Картона дишайте пръдня...

Е, преди 20 години дизеловите двигатели се разглеждаха като страхотна алтернатива, щяхме да спасяваме планетата, ама излезе крива сметката. И налагането и забраната им ще са си политически решения. Като ги забраниха на запад, тук се напълни с нафтови печки, пушилка се вдига по пътищата, смрад в задръстванията. То и да ходиш по някой натоварен булевард е ужас, мирише на изгоряла нафта та се не трае.

Прочети статистиката за закупени коли за годината, пич! От 160 хил. внесени МПС, 130 хил. са на възраст над 10 години. Това с пушилката го позволява държавата, не някой друг!

Спортните им модели стават все по-голям срам за автомобилостроенето.

защото не ги бива да създадат качествен и достъпен електрически автомобил като тесла

Нали ги бива в дизелите, че лъжеха със софтуера.

Продукцията на Тесла може да е много но със сигурност не е нито качествена нито евтина: По качество са на едно от последните места, с постоянни проблеми каквито няма нито една друга марка (може би нормално за нова компания без никакъв опит). За евтино - Модел S струва приблизително колко Porsche Taycan (и то при положение че Тесла е смеен седан, докато Тайкан инстински спортен автомобил)

ти луд ли си? тесла в момента е най-достъпната електрическа кола и не могат да смогнат с поръчките. и изобщо не може да се сравнява с порше, което е част от мошеническия концерн фолквагон