Американци решиха проблема с паркирането

Нюйоркската компания Thinkmodo предлага неособено елегантно, но за сметка на това ефективно решение на проблема със задръстванията и паркоместата в градовете.

Обратно в новината

Коментари - Американци решиха проблема с паркирането | Авто.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

се казва глупости на търкала! С те това чудо най-много да се постигне двуетажно задръстване и тия от долу да са затиснати и от горе освен отпред и отзад!

Прости хора с пари и самочувствие, подхождат "креативно", демек, "Стисни ма, Радке, зорлан да пръдна".

За да слизаш и да се качваш ще е необходимо летящо килимче, което сигурно разработват. Да питам аз: при "разгъването: на гумите, това плъзгане на страни може ли да се контролира, т.е. дали левите или десните гуми ще се преплъзнат, или ще се "суркат" тези, които имат по-малко сцепление? А при това движение дали има износване на повърхността при гумите (триене като тебешир) и пряко натоварване на конструкцията, за да преодолее натоварването от съпротивлението, което оказва сцеплението на гумите с повърхността?

Ще си го взема, ще паркирам ... а как по дяволите ще сляза и как ще се кача? Да си нося и стълбичка с мен освен? Къде реално колите в задръстване са спрели идеално една зад друга в права линия, за да ми свърши работа? Май по-добре да си взема танк... и той тежи толкова.

Това не го ли показваха преди няколко години като китайска реализация?

И това, ако ми паркира така над колата, дали няма да го взривя като тръгна !? Ще ми капе кал и масло от него, аз басма да му цепя ;(

Gugnelid

Прав си, друже, голфовете трябва да са чисти и неприкосновени!