Alfa Romeo Stelvio e най-бързият кросоувър на „Нюрбургринг”

Публикувано във факти.бг: Alfa Romeo Stelvio Quadrifoglio стана най-бързия кросоувър на Нюрбургринг.

Обратно в новината

Коментари - Alfa Romeo Stelvio e най-бързият кросоувър на „Нюрбургринг” | Авто.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Извинявай,не знаех досега,че танковете се правят за красота и да са ти приятни за окото !!! Явно затова руснаците са дали по 8-9 танка загуби на всеки един немски,щот са се захласвали по собствените си творения и са се разсейвали на бойните полета.... ПП- войната изобщо не е спечелена от "здравата " руска техника,а от количеството сволочи,които са измирали по заповед на бащицата Сталин . 20-30 млн руснаци загинали срещу няколко млн немци. А да не говорим за якото рамо откъм Англия и САЩ в пари ,храна,горива,трети фронтове в гърба на швабите и т.н. Вземи попрочети малко историята и после разказвай как "яката" руска техника е спечелила войната...

Италианците, (вече корейци) си се развиват. Предполагам че тази новина им е добре дошла преди финализиране на сделката с Хюндай. Дано да се запази това което беше положително при тях. Дизайн и добра управляемост.

Добре сте се събрали на раздумка

Ся де да можеше италианците да са направили и надеждна Алфа,че то досега в историята си такова "животно" нЕмат . Само с бързина на Нюрбургринг нищо няма да се получи... Пак ще продадат само няколко хиляди машини ( основно на заклети фенове) и дотам... Пазара не ще машини,дказали се за няколко минути на Ринга, а иска машини,доказали се с надеждност с години . Алфа за съжаление не е от тях. Ако беше толкова добра Алфата,дали ще стигне Кайена по продажби ? Едва ли ще се доближи даже , и то като се има предвид,че Кайена е съвсем друг ценови и таргет клас,три нива над Алфата .

Истинската кола, за разлика от немските щайги!!!

Алфа си е Алфа. БОГИНЯ!

Добре е на германците регулярно да им се напомня, че не умеят да правят коли.

Верно ли не умеят ? Брех,да му се не види...Интересно тогава как продават тогава тея милиони бройки от всякакви класове, и то вече 100 и кусур години ? Що целия свят купува германските боклуци ,а ? ПП - нещо много интересно - в Германия наплива от студенти за автомеханици и автоинженери е по-голям,отколкото за финансисти или IT . Защо ли е така ??? Много простоооооо-защото не умеят да правят коли ! И ся се учат....))))

Щото немците освен да цялата с теслата, друго не могат. Да си чувал за известна немска софтуерна, финансова или дизайнерска компания? Е, такова животно нема. Софтуерните компании са американски, френски, швейцарски, естонски и т.н., финансовите са американски и английски основно. Дизайнерските са италиански. Немските прасета добре са се ориентирали, че не ги бива в тия работи. Още от втората световна като тръгнеш, дори танковете на руснаците са по-красиви/визуално приятни от това, което е издялал Ханс с теслата... А относно здравина, знаем кой спечели войната...