Alfa Romeo се закани на Porsche

Alfa Romeo се закани на Porsche - италианците обещаха първият им SUV да подобри рекорда на Porsche Cayenne Turbo S на пистата Нюрбургринг.

Обратно в новината

Коментари - Alfa Romeo се закани на Porsche | Авто.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За Нюрборгринг не знам дали ще го бие по скорост или издръжливост, но на дизайн определено вече го е бил!

Пич, Порше винаги са си купували хора, които нямат възможност да си позволят Ферари. Но нали трябва да сме фенове на ширпотребата ...

Porsche е на горната граница за всекидневна кола. С Porsche можеш да ходиш на работа, с Ferrari - не, ако щеш и шеф на банка да си, просто не е прието. Ferrari е само за гъзария.

Chefo77

Виж как хубаво си го написал - за всекидневна кола. Ферари, Ламборгини, Бугати и т.н. са коли от съвсем друго естество. Не зная как на някого му е дошло на акъла да сравнява Порше с Ферари. Не виждам разлика между ексклузивността на Порше и GT-R на Нисан, например.javascript:void()

Объркал си местата.:) Порше колкото и да се напъва, не може да стигне Ферари.:)

Ще подобрят рекорда, ама друг път! Едно е да се напъваш на думи, друго е да направиш нещо по-добро от Порше(което е невъзможно!!!). Жабарите да си правят там Фиат-ите и да не се обаждат много! Уважавам Алфите, и изобщо италианските марки, но са мноооооого далеч от това да направят Порше! С'я някой ще ми разправя, че Ферари , ламбо и т.н са супер ( така е), но не са супер колкото Порше, така че заминавайте да таковате ма'ааамите си...

"Какво ти разбира свиня от кладенчова вода!" - тоя лаф е за такива като теб. Иначе - днес ламбо е толкова близко до порше, колкото ферари до фиат (от едни и същи семейства са).

Аман от спортни камиончета.