34 милиона автомобила ще бъдат изтеглени от пазара в САЩ

Около 34 милиона автомобила ще бъдат изтеглени от пазара в САЩ заради дефектни въздушни възглавници, произведени от японската компания “Takata“.

Обратно в новината

Коментари - 34 милиона автомобила ще бъдат изтеглени от пазара в САЩ | Авто.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Магистралите в САЩ са осеяни с билбордове на Adult stores, изображения до тях на Джисъс и ...адвокатски кантори, спецове по автомобилни катастрофи. Буквално посланието на адвокатските билбордове е : Блъскай те се едни други по магистралите а ние ще ви адвокатстваме и обещаваме да направите големи пари от обещетения. И идиотите се блъскат. На година умират с хиляди само в един щат от автомобилни катастрофи. Бройката се ъпдейтва ежедневно на табла над магистралите. Понятия, като мигачи, изпреварване с дистанция, лявата лента е само за изпреварване а не за кервани от отворковци...не съществеват. После японските възглавници били виновни. Колата е мерило за металното състояние на задволанното същество. Състоянието на анонимност показва на кой колко му е акълът. В 99 % акъл няма или е атрофирал. Независимо от раса, религия или социален статус.

Какви глупости сте писали!??!?Какво означава"изтеглен от пазара" при условие , че тези коли вече са ПРОДАДЕНИ!?!?!!? Ще бъдат превикани в сервизите и ще им подменят въздушните възглавници- има разлика, нали?

Съдебно преследване срещу САЩ ще има ли