Френската марка Peugeot ще предлага на клиентите на новото E-3008 безпрецедентна програма, наречена Peugeot Allure Care, която покрива гаранцията на всички електрически и механични елементи до 8 години или 160 000 км. По този начин Peugeot става първата европейска марка, която предлага такова обширно покритие на свой модел.

За да отговори на нуждите на клиентите, Peugeot се ангажира да предлага възможно най-голям пробег на пазара. Новото Peugeot E-3008 поставя нов стандарт в своя сегмент с до 700 км автономен пробег на електричество. С услугата Free2Move Charge клиентите на Peugeot имат достъп до една от най-обширните мрежи за зареждане в Европа. Тя включва повече от 600 000 точки за зареждане, от които над 77 000 са бързи зарядни устройства, като позволяват да заредите електричество за 100 км пробег само за 10 минути с новото Peugeot E-3008.

Снимка: Peugeot

Френският производител Peugeot е уверен в качеството на своите продукти и ще предлага на клиентите на новото Peugeot E-3008 програмата Peugeot Allure Care, която гарантира спокойствие с гаранция за електрическия мотор, зарядното устройство, задвижването и основните електрически и механични компоненти до 8 години или 160 000 км.

Новото Peugeot E-3008

Снимка: Peugeot

"Peugeot Allure Care допринася за възприемането на най-новото поколение електрически автомобили, като предлага на клиентите спокойствието, от което се нуждаят в този преход. Peugeot е първата европейска марка, която предлага такова обширно покритие за един от своите модели", заяви Фил Йорк, директор "Маркетинг и комуникации" в Peugeot.

"Вярваме, че Peugeot Allure Care ще ускори приемането на най-новото поколение изцяло електрически автомобили чрез осигуряване на спокойствието, от което се нуждаят, за да предприемат подобна стъпка. Това покритие с изключителен обхват е доказателство за доверието, което имаме в качеството и надеждността на нашите продукти", допълни Фил Йорк.

Снимка: Peugeot

Марката Peugeot решително се ангажира с радикална трансформация, за да стане водеща на европейския електрически пазар до 2025 г. Към момента Peugeot предлага най-широката електрическа гама от всяка европейска марка и има за цел да убеди своите клиенти да участват в тази еволюция чрез множество инициативи, които ще направят мобилността с нулеви емисии достъпна, проста и спокойна.

Peugeot използва възможността чрез първото си изявление за 2024 г. да представи ангажимента си към устойчивото развитие, както и основните и структуриращи действия зад тази амбиция.