Над 20 марки ще участват на автосалона Palace Auto Varna E-mobility, който отваря врати на 28 септември и ще продължи до 1 октомври в Двореца на културата и спорта във Варна. На единствения автомобилен салон за годината в България Palace Auto Varna E-mobility водещите компании в сферата на електрическата мобилност ще представят ключовите си модели и технологични решения. Посетителите ще имат възможност да тестват в реални условия над 25 модела автомобила и да се борят за голямата награда - чисто нов автомобил за ползване в рамките на една година.

Вижте премиерите на автосалона Palace Auto Varna E-mobility  >>  >>  >>

Водещата компания за автомобили под наем в България - Top Rent A Car, ще предостави на най-големия късметлия чисто нов автомобил за ползване в рамките на една година с включени застраховки, винетка и гориво на стойност 1000 лева от Shell България. Най-големият вносител на автомобилни гуми у нас - "Диана" ще предостави комплект гуми Goodyear на един от посетителите, които са попълнили анкетните си карти. Ще има още страхотни награди, които партньорите на събитието са подготвили за тазгодишното издание на Palace Auto Varna E-mobility.

Снимка: Palace Auto Varna

Предстоящият автосалон ще акцентира върху електромобилите и електрическите мотоциклети, но на щандовете на вносителите посетителите ще могат да видят и стандартни модели. Марката BMW ще покаже на Palace Auto Varna E-mobility първото по рода си изцяло електрическо BMW i4 и електрическия SUV BMW iX.

BMW iX

Снимка: BMW Group

Звездата на корейската компания Hyundai по време на автосалона във Варна ще бъде новият модел Hyundai IONIQ 6, който спечели наградите "Световен автомобил на годината", "Световен електрически автомобил" и "Световен автомобилен дизайн на годината" за 2023 г.

Успоредно до него ще застане и новият кросоувър Hyundai KONA. Градският SUV се предлага в четири версии - електрическа, бензинова, хибридна и спортна N Line, като цената на базовата спецификация за България е 51 900 лева.

Hyundai KONA

Снимка: Hyundai

На щанда на Suzuki ще бъде изложен новият кросоувър Suzuki Across Plug-in Hybrid, който комбинира най-доброто от двигателите с вътрешно горене и електрическото задвижване, за да осигури на своите собственици динамично и вълнуващо шофиране с минимални нива на вредни емисии. Хибридното комби Swace ще му прави компания на щанда на Suzuki, като по време на изложението двата модела ще се предлагат с отстъпки за автомобили на склад.

Suzuki Across Plug-in Hybrid

Снимка: Suzuki

Две от класическите италиански спортни марки - Ferrari и Maserati, също ще участват на автосалона Palace Auto Varna E-mobility. Новото четириместно купе с разположен зад предната ос двигател Ferrari Roma ще си съперничи за вниманието на феновете с Maserati GranTurismo и Maserati Grecale.

Maserati GranTurismo и Maserati Grecale

Снимка: Maserati

Редом до тях ще застане китайският производител Dongfeng, който ще акцентира върху практичността с моделите M4 Yacht Forthing, T5 EVO Forthing, Glory 580 и Glory 500. Друго интересно предложение, което също идва от Китай, e новият хибриден кросоувър Haval H6 HEV, който е първият хибриден модел на Great Wall Motors.

Повече за събитието може да научите тук  >>>