Новите електрически автомобили Hyundai IONIQ 5 и Hyundai IONIQ 6 се предлагат с екобонус от 14 000 лева с ДДС от официалния дистрибутор на марката Hyundai за България - "Индустриал Комерс". Кампанията е част от ангажимента на Hyundai към една бъдеща устойчива мобилност и подкрепата за по-чисто и зелено бъдеще и е валидна за налични автомобили. Повече информация може да получите на сайта на Hyundai и във всички дилърства в страната.

И двата модела на Hyundai - IONIQ 5 и IONIQ 6, са носители на престижни награди като "Световен автомобил на годината", подчертавайки техните изключителни качества и иновации. Освен това, Hyundai IONIQ 6 спечели и наградата за "Електромобил на годината в България", утвърждавайки се като предпочитан избор за потребителите, търсещи екологични и високоефективни автомобили.

Hyundai IONIQ 6

Снимка: Hyundai

Електрическият седан Hyundai IONIQ 6 се предлага с различен набор от задвижващи електромотори и батерии, които отговарят на нуждите на всеки клиент. По-мощната батерия с капацитет 77,4 кВтч може да се комбинира със задвижване на задните колела или задвижване на всички колела.

При модела със задно предаване цената стартира от 98 900 лева, а ако изберете комбинация с батерия от 53 кВтч, Hyundai IONIQ 6 може да бъде ваш срещу 90 900 лева. Срещу 93 990 лева с ДДС феновете на марката могат да се наслаждават на футуристичния дизайн, внедрени последни технологии и голямото вътрешно пространство на Hyundai IONIQ 5.

Hyundai IONIQ 5

Снимка: Hyundai

Освен екобонус от 14 000 лева, закупуването на нов електрически автомобил Hyundai IONIQ 5 или Hyundai IONIQ 6 крие и множество други предимства. Модерните електромобили имат ниски експлоатационни разходи, тъй като са значително по-евтини за зареждане в сравнение с бензиновите и дизеловите автомобили и предлагат екологично чиста мобилност, защото не отделят вредни емисии в атмосферата, допринасяйки за по-чист въздух и по-здравословна околна среда.

В някои градове електромобилите ползват безплатно зоните за платено паркиране. Чрез фокуса си върху екологични решения, Hyundai затвърждава позицията си на лидер в устойчивата мобилност, насърчавайки клиентите си да направят отговорен избор и да се включат в глобалните усилия за опазване на планетата.