VW: Tesla са позьори и прахосници

Шефът на немския концерн Матиас Мюлер обвини Tesla Motors в безсмислено пилеене на огромни ресурси с цел единствено градене на имидж.

Обратно в новината

Коментари - VW: Tesla са позьори и прахосници | Авто.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тесла може да са позьори, ама вие сте гнусни измамници!!!

Този немски цървул да не ми говори, защото си купих нов Фолксваген ТДИ от тях в САЩ и след това съда ги накара да си ги изкупят кошниците обратно. Две години го карах ТДИ мислейки, че е чист както се кръстеха тук "клийн дизел", а то се оказа, че бълва до 40 пъти над ограничението. Пълни смешници

А VW са некадърници и мошеници!

БРЦК

Прав е за Тесла. От 10 години нямат нито една година на печалба. Колите им не са 'еко'. Всяка произведена тесла замърсява много повече от всяка дизелова кола. Батериите са едни от най мръсните производства в света. Истината е във водорода. Тойота и Хюндай вече имат трето поколение водородни автомобили. Мерцедес пуснаха серийно от тази година. БМВ има работещ прототип още от 2005г. Мъск и Тесла инвестират милиарди във вече мъртва технология - литиеви батерии. До 5 години ще фалират.

1. Не са на печалба защото реинвестират. 2. Тесла не замърсява по никакъв начин градската среда. 3. Както и други, така и Тесла разработва алтернативи на литиево-йонната батерия.

... bg corporation - първо чети, после драскай. Тесла са на загуба, не защото реинвестират, а зашото не могат да си покрият фиксираните разходи. Маржът от продажбите им не им стига да си покрият R&D разходите. Ако не са субсидиите от америкаското федерално и няколко щатски правителства, както и безумните фондове, отпускащи заеми на Тесла (срещу облигации, които ще видм един ден колко ще струват), това творение на южноафриканския евреин (както и другите му такива) е фалирало отдавна.

За Тесла не знам друго,освен че има перфектен дизайн. За ФАГрупата,много нагло изказване. Съвсем съзнателно и умишлено,си продаваха манипулираните дизелаци по цял Свят! Осъзната измама,с цел още по-големи печалби.И аз карам дизел-тръбата от последното гърне е абсолютно чиста.Което означава,че за разлика от ФВ,рано или късно,ще се бръкна с едни пари за смяна на филтъра за твърди частици. Мошеници.

Когато Щатското правителство наложи нормални норми на въглеродни окиси и твърди частици, тогава няма да ги лъжат - сегашните не са постижими с дизелов двигател без AdBlue. Това е истината.

Хах.... В леглото жената стене и шепне не мъжа - "Говори ми мръсотии". Мъжът започва - Пасат, А6, Голф.... Тоя гад и компанията му излъгаха цял свят и си продаваха кюмюрниците, а се хванал на Тесла да скача.

По-скоро VW са позьори и прахосници. На старата слава на Голф 2 вече почти 30 години пробутват боклуци, а в същото време прахосаха милиарди да развиват дизелови двигатели. Да не говорим как парадираха с фалшиви данни за емисиите. Тоя ми изглежда като наакан старец оглеждащ се с надежда, че не той, а някой друг се е насрал :)

Голфа сравнен с Тесла е като долнопробна проститутка от централна гара сравнена с Адриана Лима :) Но все ще се намери някой да предпочете да си го пъхне беззъба уста, особено ако е без алтернатива.

С моделите на Тесла трябва да сравняваш Фаетон, Туарег, Тигуан. При това комплексно, а не само отгоре-отгоре. Ако погледнеш по-отблизо любимата си Адриана, кой знае какви смущаващи детайли ще откриеш, проститутката поне е ясна и открита, казва си директно цената.

Знаех си, че ще се намери мераклия за беззъбата курва дето прави свирка само за да вкара нещо топло в устата :)

Рено и ко. ги изпревариха по продажби, а в електромобилите ги няма никакви и взеха да си изпускат нервите

Швабите изостанаха много в равитието на електро технологиите и сега злословят срещу другите. Опитаха се да ни убеждават, в продължение на десетилетия, колко перспективен е дизела. Видяхме им фиаското на VW, въпреки сложните и скъпи технологии с които наблъскаха "печките" си, за да станат уж екологични! Ханс, остави го Мъск на мира, гледай си твоите проблеми. Трудно се преглъща, че не можахте да качите потребителите отвъд океана на дизелови коли и там други марки диктуват правилата.

Я някой да поясни откъде идва ел-енергията за тия "супер екологични" коли на Тесла и пр.

От ВЕИ.

А как се добиват материалите за изграждане на ВЕИ - имаш ли представа колко енергоемко е производството им?! Колко се харчи за кило алуминий, сребро, спец. стъкло... Ако се заплаща реалната цена на енергията от ВЕИ, електроколите ще са суперлукс за супербогати! ... и прости!

Ало еколозите, дизелите на ФВ заеби, тракторска работа, ама прехласвайки се по недомислените електромобилите на Тесла, пълни с бъгове които биха фалирали всеки друг без чадър, забравяте, че работят с батерии. Много батерии! Нещо за на колко време се сменят да кажете? За колко са екологични при правенето? А при бракуването? За де факто незаконното тестване на автопилота в реални условия от клиентите, на които е продаден като готов продукт, въобще да не хващаме темата,а? Аре не коментирайте нещо, което сте виждали само на екрана. За масово въвеждане на електромобилите пък въобще не ви виждам. От задниците си ли ще ги зареждате? А тока? Хеле пък както ревете срещу атомните централи... Много обичате да ви продават въздух под налягане....

Какво се правите на улави? Прав е на 100%. Мъск постоянно го вадят от трапа - и за Тесла, и за Спейс Х. Частна компания с държавни пари. Продавач на надежда, туй то. Толкова проблеми имат колите му и минават метър, при които другите щяха да им затворят фабриките. Фирмената политика на ФВ може да не е идеална, но за Тесла е абсолютно прав.

Откога пък Tesla получава държавни пари? Да ме светнеш мен, незнаещия? Прати едно линкче към тази информация, че нещо на голите ти думи не вярвам...

БРЦК

За всяка кола получават по една торба пари субсидия.

.....прав е човека !...да го духат американците !

Има да се ядосва още известно време. Личната ми кола е Скода на 3 месеца, карал сам всякакви модели ВВ, Сиати, Шкоди. Возил съм се в Тесла. Това което Тесла за има няма 5 години направи, тези германци няколко живота няма да им стигнат. Тесла продават всичко което успеят да произведат. Тези 80000 да не станат догодина 160000 а след две години 320000 и т.н.

Ми смени тогава Шкодата с Тесла, ама цената и е тесла.

Скода, ВВ, Сиати-was ist das???? Това, че на село така им казвате, не значи, че така се и пише!!! Шкода, ФВ, Сеати.

Абе неграмотник! Не можеш да пишеш, а ръсиш бисери! Не си карал Сиат а Сеат! И не Скода, а Шкода! И каква е тази ВВ?? А швабата е прав - Мъск е пирамидаджия, за тримесечие е произвел 3-4000 малки Тесли, ще стигне 100000 на куково лято! Нисан Лийв е по-продавана ел. кола без много фанфари.

Чети сериозни икономически мдии бе бате - Тесла НЯМАТ шанс в масовия клас. Tesla Model 3 в Щатите ЗАПОЧВА от $50,000, което си е над средното за пазара (за всички класове коли и SUV). В Европа ще е около EUR 45,000 - това не е цена на масов автомобил. Нямат шанс да излязат НИКОГА на печалба. Останалите производители вече имат напълно електрически автомобили и в масовия клас и в средния и в луксозния. До 3-5 години ще има зверска конкуренция и пътят на цените е само един - надолу. Нямаш ли "конвенционални" коли да те издържат дотогава (ако въобще някога успееш да вземеш пазарен дял) - забрави да излезеш на печалба. Това е историята на Тесла - първите не винаги са най-успешни. Справка - Apple:)

Прав е човека.Света се наслуша на "велики супер мега холиведски трилъри" -които се оказват както винаги най обикновени фантазии.Те великите американци и луната са "кацнали" ама го заснели на филм в една пустиня, че даже съветник на Тръмп заяви в ефир по Фокс нюз -това беше една от най големите измами в нашата политика.Сега един Мъск прибира по 10 млрд.долара годишно на данъкоплатците и на Марс щял да ги качва с батут.Въобще американският слон-най големия слон в стъклен магазин.

кацането на Луната е заснето в студията на мосфилм тъпако,точно от такива "умници" като теб сме последна дупка на кавала за белия свят

За това как ни пръскат с отрови от самолетите, и колко са вредни ваксините, ще ни светнеш ли?

Тъй де ,те сигурно руснаците са кацали на Луната.Както и те са измислили мобилните телефони, климатика,тока и т.н. А да те светна ,руски танк от нашата армия нямаше отопление.Щото за какво ни е при само - 20 градуса!А ти за Теслата не се кахъри ами си вземи една Нивка.

Я по добре кажи чиче, за измамите със софтуера. За глобата, която повярвай няма да ви е последна. Знам какво те нерви. Тесла подписаха с китайското правителство за завод в Шанхай. Нещо което не е правено до сега. А великите VW ще си плащате от догодина квоти, на китайските ви конкуренти, които с всяка година стават все по силни.

Че то на всички по-стари дизели в България са изрязани DPF филтрите, ми да вземат да ни глобят като ги караме така. Всъщност VW са много добри автомобили, само че имаха късмета тях първи да хванат.

Ходил съм в Китай и с изненада установих че всички таксита там без изключение са Фолцваген!

А Какво е фолксваген - недодялана селска каруца. Не сравнявай старите си довоенни технологии, с които си замърсил целия свят със новите супер екологични машини на бъдещето. Няма нужда от признания, вече ви осъдиха за некадърност.

А ти бе маймуно, нещо за измами за едни вредни емисии да кажеш?