Всеки би искал такава Лада Самара (снимки)

Лада Самара има славата на спорен модел, но с подходящия тунинг съветският хечбек определено може да ви изненада.

Обратно в новината

Коментари - Всеки би искал такава Лада Самара (снимки) | Авто.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В top gear имаше серия в която питаха хората какво ще изберат - aston martin или малко кученце, хората избираха кученцето, ако направим теста в България с лада и да настъпиш лайно... Ще настъпя лайното 2 пъти!!!

Прекрасен автомобил за времето си......Тунингът също е много добър. На който не му харесва, просто да не влиза тук.

За времето си - това на комунистическия гнет и жалка посредственост..

Ти купи ли си кола, или още Москвича караш?

Пази Боже сляпо да прогледа!

В началото на 90-те години на 20-ти век имах Лада Самара 1300, 3 врати. Купих я нова за около 5000 бг кинта по тогавашни цени от мисля се казваше "Мототехника" Търново. Прост и надежден автомобил. С много прилични пътни качества през сезоните. Никакви проблеми не съм имал. Консумираше на дълъг път 5 литра бензин 92 на 100 км. Продължавайте да плюете.

в минало време.

Имах Самара 1300 от 90 г. Вървеше добре само в началото. Имах безброй неприятности. Всичко се чупеше, повреждаше, ръждясваше, дрънчеше. Дори най-елементарните детайли не бяха направени като хората. Отървах се като я дадох за скрап. Преди това имах 2105. Беше малко по-зле.

онова момиче дето излизаше от телевизора и ги убиваше от филма "The Ring" се казваше Самара......

СдЯлано в СССР

Руската пропаганда не престава да ни изненадва с нелепици! Няма нормален човек на света, който да иска подобно недоразумение на инженерната мисъл.

Кой го интересуват наистина тези трошки. Тези и след 100 години ще използват същите купета, само че може да сложат вече и батерии, че и без това ДВГ не са им сполучливи. Ако ще и двигател на сувалка да сложат си е същата трагедия визуално.

Кой е " всеки"? Който кара руска кола в гробищата го погребват прав, защото цял живот лежи под нея...

:))))))))))точно това ми каза на времето един майстор като закарах москвича за ремонт,абсолютно прав излезе:))))

само ми обяснете на кому е нужно всеки ден да има по една статия за някоя руска трошка?! щото все на някого е нужно въпросът е: на кого?!?!?!?

по регламент в този сайт всеки ден трябва да има по няколко новини за руски оръжия които "ще" се направят или руски коли които "ще" станат иначе копейки за сайта ЙОК