Коментари - Volvo показа спортна версия на XC90 (снимки) | Авто.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Определено комфорта ще страда с нископрофилни гуми!Винаги може да ги смениш!Новите агрегати нямат нищо общо със старите,а какви са ще разберем в бъдеще :)За разхода то е ясно...сипваш гориво и не мислиш много :)

Първо правят огромно комби за да оправдаят цената. Виждат , че не върви добре и за да го продават някак му слагат големи колела и ти казват , че е "проходимо". Но понеже и така не върви :), му слагат още по-големи колела и казват, че това "спортна" кола. Накрая някой новобогаташ го купува за да е "различен" от другите и като вижда какво си е купил го оставя на жена си да се развозва с него до мола и обратно. Луд свят!

Как луксозен же :)) Това е чист камион, който аха да се обърне за завои (или на дъги обикновени на магистрала ) с голяма скорост. Не може да "легне" и подскача, занася си гръбчето:) усещаш напрежение и в кормилото даже:). Доста подскача и вътре е забавно. Иначе е широк и с кожа тн.. като джобове, удобства вътре е нефункционален, но това е до хора и разбирания и не би трябвало да е еднакво важно за всички.

Купето ми прилича на хибрид м/у Порше Кайен и Q7 на Ауди.

Изглежда много добре но защо трябва да са толкова нископрофилни джантите? Като луксозен автомобил трябва да има комфорт а той е директно свързан с размера на гумите. Освен това силно се надявам че новите агрегати са по тихи, икономични и мощни защото стария модел беше един от най-лошите по параметри в класа си.