Volkswagen-и за милиарди гният на открито

Видео от гигантски паркинги, на които Volkswagen съхранява стотици хиляди дизелови автомобили, стана едно от най-гледаните в мрежата през отиващата си седмица.

Обратно в новината

Коментари - Volkswagen-и за милиарди гният на открито | Авто.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да ги докарат тук веднага ще се разграбят. Може там да закарат тумба цигани .Веднага ще им видят сметката и ще отидат на вторични.

Дайте ги насам!

Въпроса е колко са червените автомобили???

VW новите дизели са като миризми от парфюми за българските носове . Няма нужда да се договарят с Американското правителство , а с българското . На 20 % процента от цената им всички са доволни и пестят пари.

Много бих желал да те поставя зад ауспуха на един такъв "парфюмиран" дизел за да те видя колко време ще издържиш.......явно е нов модел парфюм ухаещ на кучешка пръдня

Значи откупили са ги обратно (тоет платили са на клиентите), за целта са похарчили 6 милиарда евро, и кой знае още колко харчат за да ги складират там (едва ли е тяхна земята) освен това и глоби плащат за дизелгейт и на финала били на печалба и т.н... вярвайте си. Пълни глупости.

Да да

350 хиляди автомобила, а са продали в глобален мащаб 10 милиона автомобила. Та глупостите май не са около теб, а точно ти си в епицентъра им.

Бе докарайте ги като помощи в БГ бре!