Волга 2020 - руският седан, който ще се ”опъне” на Mercedes?

В Русия се появи много любопитна концепция за стилен седан, наречена "Волга 2020". Руснаците вече заговориха за възраждането на елитния соц автовобил.

Обратно в новината

Коментари - Волга 2020 - руският седан, който ще се ”опъне” на Mercedes? | Авто.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Луд умора няма,даже и не се поти!Нямат нищо свястно направено,защо се мъчат?

Само сравнявайки заглавието и последните две изречения от статията ти става ясно колко проста е статията. Руското автомобилостроене е създаването на 'концепти'.. че то това и аз го мога.. ?

Тия са царе на картинките. Изглежда цялото им автомобилостроене се е превърнало само в рисуване.

И ка с тия пет пръста над земята това минава през кал и сняг?

Прав си. Концепцията им е грешна. Трябва да се насочат към автомобили за безпутица. Като задоволят вътрешния пазар, ще могат и да изнасят.

До 2020 Расия фалирва два пъти...и пак ше си карат на мерацали...

абе журналята ... какво е това заглавие ... каква връзка има със статията ...руснаците искали , завода ви казва че не може ... къде е страшката за мерцедес или за лада .. или само храна за рибки пускате ,,,, да мастурбират идиотчетата .... русия не можела да прави коли ...питай геманци и французи колко фабрики имат там ...

Накря ще стане така , че Мерцедес ще опънат Волга:))))

Боже ела си прибери вересиите.той завода изобщо не работи а те се прицелили не в друго а мерцедес.аман от глупости.преди 3 години бях в Русия и си говоря с един познат руснак: гледам кара шевролет авео-а лада гранта защо не караш?ами вика тя ладата и шевролета са на една цена.предпочитам шевтолет.по добър е.същевременно лада обяви наличието на 150 000 автомобила на склад...непродадени.

квенска чанта..

По заръка на Путин, хотели лучше - получилось как всегда

Стълби-ще, ще, ще, ще...

Дир с дежурната серия позитивизъм на тема Русия. За "Волга" бяха купили цял завод от САЩ със свален от производство Буик, ама греда - не искаха и това да карат руснаците - корейки, китайки и европейски коли, а родното производство си го знаят какво е и не го искат.

Сдялано в Росии

Мерцедесите станаха толкова скапани, че дори за Волгата няма да е трудно да им се опъне.

- Руският седан, който ще се опъне на Mercedes. - Кога ще се случи? - Друг път. Руските наУчни постижения са издържани в най-добрете традиции на "Союзмултфилм" - много добра анимация и рисунки, и накрая традиционното - "НУ САЩ/ЕС ПОГОДИ"

Муа-ха-ха, и самите те не си вярват, ама отчитат дейност.

Отивам до Мототехника да внеса вноска. Тая на дедото от 63 година , дали важи още

и какво ще опъне, че не разбрах!

Още утре отивам да си правя вноска в мототехника.

Хахаха, ета проста очен смешная новинка за алигафрены ат Рассия.

Ако бяха сложили едно оръдие отгоре и картечница отзад друго щеше да бъде а то.......тате ми каза,че ще ми купи колело но.....друг път:)))))))))

Ох колко лесно се "правят" коли с фотошопа. Бумага все стерпить...

Това е 3D модел, а не Фотошоп. Стилът обаче е отвратителен.