Вижте каква кола кара Антъни Джошуа (снимки)

Антъни Джошуа е един от най-добрите боксьори на планетата, а изборът му на автомобил не е случаен - един от най-луксозните всъдеходи в света.

Обратно в новината

Коментари - Вижте каква кола кара Антъни Джошуа (снимки) | Авто.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дайте първо да си уточним понятията. "Кола" е онова нещо с дървени колела и волове отпред. "Автомобил" е нормално изглеждащо МПС, а на това на снимката му се казва "камион" или "SUV" за по-западно настроените. Та, сайгъна кара грозен, английски, натруфен камион.

"Та, сайгъна кара грозен, английски, натруфен камион." Гроздето (ти) е зелено прошляк тъп. Ленд/Рейндж Ровър са страхотни автомобили, с изискан дизайн, наистина са високо-проходими, луксозни са, здрави са итн. Е да, скъпи са.

не са здрави, иначе всичко друго е така

Автомобила е супер ама "Ценовата листа на модела в България започва от 321 800 лева с ДДС.", не е за мен. Ако имам парите, ще си го купя. А този мангал имал бол пари, купил си. Няма смисъл да злобеете това било, онова било, еди кой си го кара итн. Страхотни автомобили са. Жалко, че в БГ ги свързват с боклуците които ги карат. Малко ли престъпници карат разните лукс немски марки? Всичките са ок, но не са по джоба на нормалните хора. Луксозните марки разчитат и на изток и на запад на тези които крадат. Иначе няма да се продават.

И в малка и бедна БълХария ги карат вече такива. Предимно парвенюта, мутри и кифли. Да се чудиш от къде вадят по 2 бона на месец за лизинг и поддръжка тези примитиви, ама нейсе?

Е да спор няма, колата си е яко цигнаска !!

сивото мозъчно винаги е обратно пропорционално на големината на останалите детайли.

Тия коли имам чуството, че само "високо интелектуални" типове ги карат. Най-вече мутри боксьори и футболисти. Съвременната интелигенция "баце".