Възраждат Москвич в Русия?

Renault обмисля възможността да възроди култовата соцмарка Москвич в Русия.

Обратно в новината

Коментари - Възраждат Москвич в Русия? | Авто.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Биваше си ги !

Zdraveite Ako shte vrushtat MOSKVICH NA PAZARA DA VURNAT I LADA NA PAZARA :)

Не, мерси. Аз лично предпочитам Рено.

Няма отърване.до гроб.

А не е ли по-добре всъщност да си пише Рено на колата, вместо Москвич?

Москвич всъщност е Рено. Копирано 1:1. И никога руснаците не са го произвеждали сами, а с купен лиценз и под опеката на Рено. Така е с Лада, така е с Волга, ЗАЗ и всички "руски" автомобили. Това е фактическата реалност и не е партенка. Така са произвеждани тези автомобили. СССР никога не е имал собствен, се оакзва. Потемата има статии в нета, има и снимки, на които се вижда кой модел всъщност кой е. Само ЗАЗ-ката има странични отвори за охлаждане за разлика от оригинала, който няма. Всичко друго е 1:1. Социализмът за чеп за зеле не става! А Русия е била 100 г. под социализъм и няма как да очакваме да се преобрази.

е как лаеш без да знаеш БМВ бе пич кво рено те гони

Москвича,всъщност почва от Опел след Втората Световна,когато победителите си поделят Германия-завода на Опел е изнесен в Русия.И затова Москвич 400,401,402 са Опел Кадет.Стига с глупави легенди за БМВ-та и т.н.Москвич почват да копират двигател на БМВкъсните 60 години.Четете повече.

Радвайте се, че възраждат Москвич, а не БМП ;)

Абе плюем ги можиците, ама моя московец много издържа, концепциите им са били интересни, но времената не са били лесни. Наздраве!

Няма да е Дачия, ами ще и слагат АЗЛК.

Ах Защо Ли те Купих... :-)

Хората какви разработки имйат а тия пияни ушанки Москвич щели да възраждат. Егати смешниците.

На времето имаше един виц:Знаете ли как погребват собствениците на москвич?....Прави,защото цял живот са лежали под него....та и той е руска машина колкото всички останали но това е друга тема...пияната ушанка не може една кола да направи...това е!!!!

точно виц си е. Аз съм карал Москвич и не ми се е налагало да лягам под него.

ли са пияни ушанки или ти?

нали санкции манкции..