Toyota Tundra измина без проблем 1 милион мили

Toyota Tundra закупена през 2007 година е изминала 1 милион мили без въобще да се повреди.

Обратно в новината

Коментари - Toyota Tundra измина без проблем 1 милион мили | Авто.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На снимката единствено виждам един голям глиган!!!

да случиш с кола и жена си е късмет.

Предполагам става въпрос само за двигателя. Всичко друго най-вероятно е подменяно мнгократно.

Нищо чудно няма - ако прочетете внимателно, ще видите, че колата е обслужвана планово във фирмение сервиз. Била е 109 пъти там. Като знам цените на този сервиз в България, с лекота мога да сметна, че е оставил при тези посещения десетина пъти повече пари, отколкото е стойността на колата. При добра поддръжка всички коли биха изминали такива километри. Просто по някое време става смешно на 10 годишна кола да дадеш 4000 лева за окачване, слагаш такова за 500 и резултатът е непрекъснати проблеми.

За хвалене си е, щото ако имаше проблеми като останалите 99,99% от собствениците на Тойота щеше да чака 3 месеца оригиналната част от Япония както казаха на един познат. И щеше да му отнеме два пъти повече време да навърти тези километри.

Тя моята Hilux колко пъти влиза в сервиза от както я купих нова от магазина... Два пъти ме остави насред пътя като единия в Гърция. Били здрави. Аз на себе си ли да вялвам или на тъпана.

За съжаление и Тойота не може да остане настрана от тенденцията сред автопроизводителите, колите да стават по-малотрайни.Макар че всичките претендират, че са по-икономични, по-чисто работещи и по-евтини.Та зависи от кога е твойто камионче.За мен Тойоти до 2002са направени да траят, ремонтопригодни са и ти спестяват пари.И най-вече надеждни са.Да, дизайнът им не е като на други марки да лови окото, но това е вече до кой как избира кола.

А, щях да забравя най-важното.Ако е Тойота, трябва да е произведена в Япония.

Бай Сульо,ти за фолкцвагенче нямаш пари,камо ли за Hilux!Гладна kokoшка просо сънува!

Лъже мамка му и прасе. Тоя към 150-170 кила. Как ще е толкова работоспособен? Да пътува на ден по 500 км. или през ден по 1000 км. Как няма да се изтърка тапицерията на седалките от тоя дебел гъз. Нещо са бърникали по компа и сега лъже като .....

Тарикатче,това е Америка!Там се бачка здраво и келеши с никове 'тарикат' там не виреят!

Сега инженерите, като разглобят двигателя ще разберат къде са сгрешили и няма да допускат повече тази грешка в бъдещите модели - така де ако всички Toйоти вземат да издържат по 1600000 км. без никакви повреди, кой ще си купува нови коли или ще ползва сервизи и ще плаща прескъпо за резервни части. Зле е за бизнеса!

Ако сметнем,че я кара от 9 години, то това са 3285 дена. 1000000 мили са равни на 1,609,344 км. Това прави по 490км всеки Божи ден, в продължение на 9 години. На вас оставам да вярвате или не. Допълнително, важно е каква е дефиницията на проблем. И моят пасат от 98г. не ми е създал никакви проблеми. Но това не значи, че не му сменям разните консумативи и износващи се части като дискове и накладки. В тоз ред на мисли, кое е смятано за проблем и кое не?

В САЩ тези километри, които изкарваш, не са нищо особено за човек който работи само това.Аз живея в Масачузетс, имам доста клиенти в Ню Джързи.Макар че не работя всеки ден съм имал до 4 ходения на седмица до там, всяко за ден.Което са около 8-9 часа и 480-500 мили.Но на мен работата ми е друга.Тръгвам в 5, в 9-9.30 съм при клиента, бачкам до 17-19ч и карам обратно и към 23-24ч съм си в къщи.Но това не може да стане всеки ден.Ако тоя работи само доставки, може да ги направи без проблем.

Дончо като ти гледам раб.време защо се прибираш изобщо

...по хубавите равни пътища на луизиана :)