Toyota Supra се завръща през 2017 година?

Toyota са обявили, че бъдещата им спортна кола ще се нареди над GT86 в предлаганата от японската марка автомобилна гама.

Обратно в новината

Коментари - Toyota Supra се завръща през 2017 година? | Авто.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дизайна им е слабото място. С възможножностите които те имат, този проблем до сега би тряблато да бъде елиминиран. Жалко, от Инфинити, през Лексус, а сега и този чудовищно грозен автомобил...иначе може и да са перфектни, но като го погледне човек и след като знае какво излиза от дизайнерските бюра в Италия, мерси японци...да, ама не!!!

Ако кацне ракета и с цел реклама от нея излезе тази "Тойота Супра", много хора ще извикат: "Извънземните кацнаха!", а ако от нея излезе най-новото БМВ, хората ще си кажат:"А, каква реклама на БМВ"

12,явно си на 12 години,за да напишеш тази глупост!В началото на века Япония е развита страна с автомобилостроене,авиация,корабостроене и т.н.,господар на източното полукълбо,ако разбираш за какво става въпрос

Затова немските "ръчички" са ги учили на инженерство в началото на 20 век...

Баварците ще стоят само и ще гледат как се прави спортен автомобил, а името им ще бъде ползвано, като реклама на пазара в Европа, който е консервативен и се движи не от пазарни, а от националистични и др. субективни подбуди. Ако немска ръчичка пипне нещо по бъдещата Супра, то ще го развали. Не е ли 100% японски продукт, не ми го хвали!

ей, защо с BMW хора?