Toyota е първата компания продала над 10 млн. коли за година

Японската компания Toyota е продала 10,13 млн. автомобила през финансовата 2013 г., която приключи на 31 март, благодарение на силните продажби в Китай и САЩ.

Обратно в новината

Коментари - Toyota е първата компания продала над 10 млн. коли за година | Авто.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Хубава еко новина. А тези 10 милиона коли колко барела петрол смучат и го изкарват през аспусите?

И първата върнала 3 млн. обратно заради дефекти ...

VW лъжат яко - както в БГ, така и в световен мащаб!

Върнала 3млн, защото след години, видиш ли, може да свърши смазката на копчетата за прозорците и да изгори кабела им, като единственото поражение е смрад на изгоряло. Или защото от 9млн автомобили, на 4 броя има проблем със спирачките и не им се рискува... Да си чул някоя друга марка да изтегля автомобили? не, никой не може да си го позволи, освен тойота. Като дългогодишен собственик на автомобили от марката, мога да кажа, че дори в българия се "изтеглят" за проверка в сервиза при всеки намерен проблем, отнема по 5 минути. Като цяло, Тойота и Лексус са винаги на второ и първо място съответно по техническа надеждност навсякъде по света и това се доказва от броя продажби и празните сервизи... Лек ден!

5 минути в сервиза и още поне 1 час път до там и обратно в делничен ден, понеже събота и неделя почиват или работят с намалено работно време. Извинявай, ама собствениците на колите трябва и да работят. И ДА, много производители имаха и в момента имат сервизни кампании! И неработещи спирачки или блокиране на педала за газта в натиснато положение НЕ СА ДРЕБНИ КУСУРИ!