Това са новите автомобили на властта в Русия

Автомобилите от проекта „Кортеж” са специално предназначени за държавния елит на Русия и включват лимузина, седан, миниван и всъдеход.

Обратно в новината

Коментари - Това са новите автомобили на властта в Русия | Авто.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

що не казвате и от кой вестник ги сканирахте тез 'снимки'

Не минава ден без руската пропагандна машина на ТъПутин да не избълва някое гръмко обещание за нещо дето никога няма да са случи... Тия хора одавна станаха всеобщо посмешище :)))

Руснаците отдавна си работят с Порше. Първата Лада Спутник (2108, по-късно станала известна като Самара) е проектирана от Порше. В серийното производство са поспестени някои неща от оригиналния проект, но въпреки това в първите си години автомобилът се продаваше доста добре в Европа, особено в UK

Като гледам господата от Ролс-Ройс И Волво ще се срещат с Путин в съда.

малка поправка, маи и от ауди ще се оплачат

Много Порше, много Бентли е показано на тези снимки. Все пак изборът на марките е много добър...и мероприятието ще се окаже успешно. А ние да си пожелаем да се повозим на тези коли, па макар и насън.

Няма съмнение това на снимката силно прилича на ролс.

"Пресловутый броневик британской фирмы Austin, с которого толкал речь Ленин, не в счет. Первым автомобилем, в котором Ильича стал возить персональный водитель сразу после Октябрьского переворота, был французский Turcat-Mery 28 1915 года выпуска." Вижте какво намерих за лимузините на първите вождове на Русия и СССР! Оттогава до ден днешен руските вождове се возят предимно на чужди машини.

Koy e pobediyeliat vuv 2rata svetovna voyna.Ha-Ha-Ha.Dvigatelite na Porshe may byaha nemski...

поредна, жалка, руска имитация. Както и преди - резултатът ще е катастрофален. Все пак е хубаво да знаят руските пенсионери, че за няма и 300-400 коли са изхарчени и потънали около 400млн доларес. Честито!

Какви 300-400...най много 10-12 ще са ако изобщо станат а това не са снимки на колата а рисунки от някой агент:))))

Не е важно колко ще се похарчат реално, а колко ще се фактурират. Тази игра я има и тук ... Макар че, след като паднаха цените на петрола ... Нали Медведев им каза на пенсионерките в Крим - "пари (за повишение на пенсиите) няма, всичко добро, желая ви добро настроение!". Там са по-нагли и от нашите .... https://youtu.be/yMZ113139oQ

Двигателя е на Порше,купето копие на Ролс Ройс та не разбрах кое е руското в този автомобил?!?!

името!

А не, "всъдехода" мяза на Range Rover.

Не лош ролс, няма луксозната визия на оригинала.