Tesla демонстира как работи новият автопилот (видео)

Новата система за автономно движение на американския производител на електромобили Tesla е на път да превърне управлението в пълна скука.

Обратно в новината

Коментари - Tesla демонстира как работи новият автопилот (видео) | Авто.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Какво сега лъскаме имиджа с това видео ли?......оправете самозапалването на автомобила и заевете тия автопилоти...МЪски оправяй бъговете че следващи път ще се запали с хората вътре.

Е добре че му каза. Браво на тебе. Ма как се сети бе. Най-добрия съвет да дадеш. Гений направо. На мама гордост.

това няма да работи в европа кудето изпреварването от дясно е забранено, в уса няма такива ограниченя

Викаш начи автопилота дето сменя ленти, качва се на магистрали, излиза от ктай до край всичко сам прави, и няма да може да се направи да не изпреварва от дясно? Брех къв проблем начи. Неразрешим направо. Добре че се сети да посочиш. Гений бе. Браво. Що не пишеш на Мъск? Той дали знае? Дано няма Мъск такива работници нато тебе, че тогава наистина е обречен...

мисля че селският разбирач ак пак се изказва не подготвен странно тъп селянин ти изопщо виждал ли си тесла на живо че даваш отценка

Кенефения екс пердак Дада ли се изказва? Същия дебил, който не може дори да осопри един ОБЩОПРИЗНАТ факт, но затова пък знае да сере от свойта кочина някъде в Факултето..За него ли става дума?

Господиииииииии...Теслата на Мъски се взривява под път и над път...А с тези автопилоти, и с никаквото качество на Тесла..Това ще си бъдат живи камикадзета на пътя! Банзайййййййййййййй....банзаййййййййййййй...банзайййййййййй..Хирохитооооооооо!!!

Ти мъск не го гледай. Той ще се оправи. И проблемите ще разреши и авто пилота му е години напред от всяка конкуренция. На тебе повече ъкъл няма да дойде... Мизерник.

Илън да обясни защо му се палят колите, за последните 3 дена има 3 самозапалили се коли. И да обясни защо пробега при ниски температури пада с до 40%. И още много други работи трябва да обяснява, ама няма кой да го пита, защото американското правителство му дава милиони долари за да развива "частния" си бизнес проект.

Впечатляващо видео! Да, технологията има още да се усъвършенства, но това което са постигнали е огромен успех.... Замислете се само с колко фактори трябва да се съобрази този автопилот ! Това, което ни изглежда тривиално за опитните шофьори, за автопилота са едни единици и нули от датчици, сензори и камери, които трябва да се анализират правилно и своевремнно, след което да се подаде информацията на колата и то в реално време!

много убаво пуши след удара.... тоя газ дали е подобен на планинския, за един раково болен питам....

Много ще ми е интересно да видя как Теслата ще се справи с БГ пътищата. Имам предвид дупките по тях. Не знам дали ще изкара няколко стотин километра без да се разпадне...

Това показва още колко много път има да се измине с въпросните технологии. Да не говорим ако времето беше дъждовно, колко щеше да работи този автопилот.

Avatar952

ТеслАта явно е доста по-интелигента от местан ефенди - поне спира на знаците "стоп". Ако местанчо беше пооткраднал още малко и си беше купил теслА вместо "гоуемио гоуф" сега детенцето можеше и да е живо ...