Стотици хиляди лизингови автомобили остават на трупчета

Стотици хиляди лизингови автомобили остават на трупчета, защото не могат да минат годишен технически преглед.

Обратно в новината

Коментари - Стотици хиляди лизингови автомобили остават на трупчета | Авто.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Е, НЯМА ДРУГА ТАКАВА ДЪРЖАВА!!!

Убаво де. Разбирам вий сте современий ора дет не аресват натурално космати ора! Ама що триете коментарийте ми бе???? Те са си баш точно казани без ниакъв салам у тех! Мое ли таквоз нещто? Косматия нивга не писува извън темите! Косматия винаги пише много точно и верно нештата! На Косматия преценката е винаги точна и непоклатима! А вий непросветени люде триете ли триете! Кво постигате кат мажете со парцаля? А? Мълчите! Щото не моете да кажете ништо! Кат говори Косматия вий че го гледата у учичките и ви се позволяа само да кимате у знак на съгласие!!! Нищто повече!!!

Е няма такава тъпотия- на практика се премахва електронното плащане на данък, увеличава се бюрокрацията (трябва за всяка лизингова кола да се плаща отделно). Тъпа идея. Защо не си направят електронен регистър за това на коя кола е платен данъка и коя е минала преглед? Полумалоумен програмист може да го направи за 2 седмици.

alexiii

Лизинговите компании що не си направят по един пункт в повечето градове и да се приключи с тези драми? Да си отговоря сам - Може би защото нямат лоби като застрахователите да им пишат всякакви безумия във формите на закон

Ами най-простото решение е да минете на преглед в Румъния, Гърция или друга страна от ЕС. По закон прегледите важат в България. Даже си има подробно описание в наредбата.

Е ба, добре че минах на преглед миналата седмица!

Малоумна държава управлявана от малоумни престъпници!