Стотици електромобили се движат по пътищата у нас

Сериозен ръст е отбелязъл броят на изцяло електрическите и хибридни превозни средства в България.

Обратно в новината

Коментари - Стотици електромобили се движат по пътищата у нас | Авто.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тока е много по-евтин от дизела. Иначе всички щяхме да си имаме по един генератор вкъщи да ни праи ток ;)

Единственото нещо, което правителството (правителствата) направило било да освободят от данък електрически мотоциклети и мотопеди!!! Ха-ха-ха-ха! Това било довело/или ще доведе/ до описаните в статията ползи за обществото и хората. Хей, смешнициако това е единсдтвената работа която сте свършили направо нямам думи. Одобрили доклад за изпълнението през 2014 г. на Националния план за действие за насърчаване производството и ускореното навлизане на екологични превозни средства, включително на електрическата мобилност. Отчитат голямо увеличение на електрическите и хибридните превозни средства и това било голям успех. Смешници!!! При такава ниска база десет нови автомобила са голям процент увеличение. Направете нещо реално. Например вместо автобуси за СКГТ купете от китайските електробуси, един от които вече няколко години ползвате безплатно и демонстрационно от Сточна гара до Дружба. Вместо това обаче се купуват тролейбуси и автобуси за десетки милиони евро, а китайците при една сделка най-вероятно ще започнат да сглобяват електробусите в България. Да, ама не! Ще продължат да купуват автобуси, защото най вероятно ги доставят посредници, а там сигурно има комисионни и т.н.

като свърши петрола, щем не щем ще подкараме такива

Това хубаво с екологията, ама електричките могат да си ги позволят само богаташите. Чух че тези китайските са по 25 хиляди лева.

А не, мерси. Нема нужда да плащам още една сметка за ток!

Статията е като промо фотосесия на BMW i3 - лошо няма, ако обаче ПОНЕ беше сниман повече от един автомобил и ПОНЕ с българска регистрация ...

Една кола не качи ли 500 кила грозде не я признавам