Софийските регистрационни номера ще са с нова буква

Регистрационните номера на колите в София от следващата седмица ще се означават с нова буквена комбинация - СВ, съобщи "Стандарт".

Обратно в новината

Коментари - Софийските регистрационни номера ще са с нова буква | Авто.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

До Пешо Не те знам ти какъв селянин си, но Софиянците в това Село сте една шепа останали, така че аре моля те не се знае и ти от кое село си дошъл, да не говорим че половината ви квартали са били села и са се присъединили към идеялния център на Софлето - Дружба, Овча купел, Младост, Банишора, Изток и още бая.

Комбинациите са предостатъчно, но свършиха кръглите номера и им спря лапачката!

4 цифри + 2 букви не прави ли доволно много комбинации... !?

вместо комбинации с номерата спрете прииждащите се селяци към София

вместо комбинации с номерата спрете прииждащите се селяци към София

В Великобртания колата си върви с едни и същи номер от първата рег. до края освен ако не искаш да си платиш екстра за име и тн в номера се разбира година и месец на произв.....както и друга инф за органите на реда....Та думата ми е ако в бг понеже сме ного богати всяка промяна нови номера....как иначе тази "избрана с конкурс Фирма" ще реализира скромни доходи- хранилка за политиците.....

Хващам бас че поне 20% от комбинациите С и СА в момента не се ползват. Съмнявам се КАТ да води отчет на върнатите номера и да ги пуска пак в обръщение

Предлагам нова комбинация СВП столичани в повече-да се знае

А на мени пък ми дреми на оная работа за номерата. Аз техните номера съм ги научил вече!

А какво ще стане ако се приеме "системата" за собственост на един и същ номер на колкото и автомобила да притежаваш - те са си твои. Продава се колата на нов собственик, но номерата се свалят. Новия собственик ги регистрира с неговия си номер, който е един и същ за всичките му МПС -та. Тези които имат претенции за еднаквост в числата да плащат по 10 и нагоре в хил. - парите като се плащат за такива номера да отиват по предназначение, а не по джобчетата на оределени субекти. Какъв е проблема цялата регистрация да се случва в Общината, а не в КАТ, както е сега. Как няма да има корупция и проблеми с буквено цифровата номерация, щом никой не се заема да коригира една тъпотия, която от години тормози и служители на МВР и граждани. Но всичко е с мисъл за да се краде - къде по малко, къде повече от парите на изчезващия като нация българин!!!!.............

Защото в ЕС е решено да се използва знамето на съюза + инициалите на страната. Страните извън ЕС използват знамето си. Въпрос на унификация.

Само не мога да разбера защо на нашите номера няма българското знаме, а стои това на ЕС. Не сме ли суверенна държава?!?!?

Според мен трябва да се смени цяла нотация и да се реши проблемът. В Испания преди години ползваха същата система като нашата, но я смениха (причините бяха други). Сега вариантите са повече. А гърците, между другото, не използват цялата си азбука.

Защо не се използват всичките букви от българската азбука? Как гърците си пускат своите букви, германците използват специфичните Ü Ö Ä, само ние сме тъпи подлогаджии!!!

ОК в БГ не знаят какво да правят, ами вижте градовете по света. токио е 30млн. как са се справили. мексико сити са 30 млн. ню йорк 20 млн. джакарта 15 млн. градове по-големи от цяла българия, някои няколко пъти, са се справили. копирайте решението София е смешна в сравнение с тях.

Строителни Войски :)

Кой,кой ,кой е малоумника измислил тупоумната комбинация от букви и цифри , която дава толкова малко комбинации, В Берлин как не свършиха буквите, как там все още може да се видят и стари и нови и още по нови номера, всичките са валидни , във Виена до скоро можеха да се срещнат номера, черен фон с бели цифри. Само в България задължително смяна, син кант със звезди , без звезди, с трикольор, без трикольор, после няма букви сериите са свършили,НО ЕДИНСТВЕНАТА ЦЕЛ Е ДА ИМА НАПРЕЖЕНИЕ, ОПАШКИ, РУШВЕТИ, И ПЕЧАЛБИ НА ФИРМИТЕ КОИТО ПРАВЯТ РЕГИСТРАЦИИ В КАТ.