Силен тунинг за Aston Martin DB9 (галерия)

Специалистите от Kahn Design са оповестили, че ще покажат най-новата си модификация в Женева - тотално преобразен Aston Martin DB9.

Обратно в новината

Коментари - Силен тунинг за Aston Martin DB9 (галерия) | Авто.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Стилен или силов тунинг или пък впечатляващ?

консерва,са ,китова мас....тенеке......

Прекалили сте с тунинга, момчета! Развалили сте хубавия автомобил, на който съм фен. ТАзи предна ешетка е убийствена. Няма никакъв стил, а и джантите. Май вече човечеството се изчерпи откъм идеи и перспектива, та се чудим с какви плячовщини да се залъгваме. Същата история, та дори и повече, е новият Лексус (и лимото и сув-а). Предната решетка направо ще наложи завода в Каспичн да мине на три смени. Може ли така проява на лош вкус и липса навъобръжение. Впрочем Тойота, макар и с най-големи продажби, е са най-лош и незапомнящ се дизайн на своите автомобили. Изключение правяр пикапа HI-LUX и Land Cruiser (предишния модел). Те са на ниво, коеот доставя радост на в секи техен притежател.

Абе и аз щях да напиша, че това е възгрозно, ама си викам, айде, да не е от мен първия негативен коментар... Предната решетка е (само)убийствена... Обаче за Lexus не мога да се съглася... Какво не харесваш на 2012 LFA?