Съдят Tesla за измами с капацитета на батерията

Собственик на електромобил Tesla заведе дело срещу компанията, като твърди, че тя е ограничила капацитета на батерията на по-старите модели чрез ъпдейт.

Обратно в новината

Коментари - Съдят Tesla за измами с капацитета на батерията | Авто.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тесла (колата) е боклук произвеждана от мошеник. Какво ви учудва.

Да се радват, че не са ги транспортирали с колите им директно в някоя изоставена мина. Щото не искат да си купуват новите модели. Консуматорското общество, наричащо се "цивилизовано" е най-вредното нещо, което може да се случи на целия Млечен път.

че напушения с лигавата физиономия е американския Остап бендер!

Много ми е интересно да разбера дали някой е постигнал заданените от прозводителя разход на гориво на 100км. Отнася се както за бензинови, така и за дизелови двигатели. И ако не, защо до сега никой не е пробвал да ги съди - зер не е постигнал пробега, който е описан по технически данни.

БРЦК

Ми ако след 'софтуер ъпдейт' пробега ми спадне значително щото производителя не иска да ми смени дефектна гаранционна част, мисля че всеки няма да е доволен. В момента теслата няма бъдеще. Литиевите батерии са достигнали максимума си - това е една стара и много 'мръсна' технология. Идиотите и пишман 'зелените' си мислят ,че Теслата е еко. Точно обратното е - Теслата и почти всички електромобили на батерии замърсяват повече от модерните автомобили с двигатели с вътрешно горене.

си вземах нов land Rover Freelander; това беше през далечната 1999 година. Консумацията на гориво беше точно както е даден от производителя за извън населени места. На градско беше с около 2 литра по малко от това дадено по каталог, предполагам защото живея в населено место доста по малко от Лондон или София. (1.8 литра/бензин/120 кс)

Аз съм постигал с нова Опел Астра на междуградски път 5.2 л/100 км, според данните на производителя. Теста го направих без климатик и скорост около 90км/ч.