Руснаци създадоха безпилотен микробус

Руската компания "Волгабус" създаде безпилотен микробус.

Обратно в новината

Коментари - Руснаци създадоха безпилотен микробус | Авто.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Евала!! Само не видях прозорчета за пътниците !?

А, ето някой се е погрижл и за линия до оня свят.

Руснаците са много напред,ама не в масовите стоки. Ама то прогреса не се прави с айшитове и пърдящи брички. И все пак за ужас на казяшките тролове-пъ вия спътник,първия космонавт,първата совалка итн са все РУСКИ.Не карайте империя,най-голямата страна в света да се занимава с телефони и телевизори,затова има Китй и Тайван. Големите империи се занимават с големи и сложни работи,финансирани от държавата.

А с какво да ги занимаваме.То и Канада ,Сащ и Китай са големи и велики държави те защо могат да правят.Не ми е работата ама това ''Нещо'' поне да го бяха наподобили на кола.Едно време лагерните ни колички имаха по добър дизайн.

Вече няма нужда и от камикадзита. Автономните коли ще вършат и това.

Просто масовите компютри станаха достатъчно бързи за да се справят с такива задачи по-добре от човек. Всички твърдят че управлението на самолет е много по-сложно от управление на автомобил, но автопилоти за самолети се правят отдавна (даже руската совалка от времето на соца дет летя един път, летя на автопилот), а пък автопилоти за автомобили се появиха чак сега. Вероятно въпроса е бил в цената само. Но това означава че скоро ще отпаднат професии, като водач на такси, или на камион. Компютърът определно ще струва много по-малко от човека, пък и няма да иска заплата и ще работи 24ч в денонощие. От тук следва че ще има проблеми и в областите вързани примерно с обслужване да кажем шофьорите на тировете. А ако и пълноценен изкуствен интелект направят, то накрая единствено нужни ще се окажат политиците (вероятно толкова извратен изкуствен интелект че да ги замести, едва ли ще може да се направи).

Има много истина в думите ти. По време на индустриялната революция 18 век един механичен стан е заменял стотици тъкачи в Англия, довело до освобождаването на стотици хиляди работни места в рамките на 2-3 години. Бунтове размирици ... Цялото общество буквално се пренарежда за няколко десетилетия! Нещо подобно ще се случи отново!

Хахахахаах! Този шарен кашон цели да внуши на алкохолизираните вманиачени поклоници на Путин, че Русия е в крак с цивилизования и развит свят? ХАХА! Когато тази бутафория се появи по улиците примерно на Токио, Сеул или Цюрих нека пак се обадят! СМЕШНИЦИ!!!

А ей там долу, под стъклото, където се вижда един отвор седи пияният колхозник, гледа през нея и кара тази кутия

прилича на кутия за обувки

ако е с навигация глонасс и руски софтуер - господ да пази степните твари..т.е. не господ, а кгб-джуджи! Иначе има изчистен дизайн- като старите трамвай в София.

стар трамваЙ - ед. число старите трамваИ - мн. число

и аз съм хора... бАркам понякога

Браво Братушки!

Е как така се движи без водка ? ?

Аз пеша ходя по-бързо...

Какая красота... :-Р

Найс а.....