Руснаци направиха летящ и плаващ автомобил

По време на авиокосмическия салон МАКС-2017, който ще се състои в края на юли, дебют ще направи руският летящ и плаващ автомобил Тритон.

Обратно в новината

Коментари - Руснаци направиха летящ и плаващ автомобил | Авто.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Върви, плува и лети. Ако може да пържи яйца и да прави свирки, уволнявай жената.

Такова животно няма. Чак пък и да лети. Иначе е хубаво, ако има и туловката на съветските космонавти, но и нея не я произвеждат вече.

това ще литне ако го гледате във ну пагади...

Хахаха - бурен смях... Поредната партенка за руския "технологичен гений". Постиженията са обикновенно много яки, но винаги са в бъдеще време ("ще направим, ще построим"), а в най-добрия случай показват рисунки от комикси към статията.

Показват ти го на снимка,казват ти ела след две седмици да го пипнеш,ама козяшкия трол пак ръси глупости. А не разбрах защо Русия да прави прости коли,хладилници и др. като такива се правят къде ли не. То и в щатите вече хладилници и телефони не се правят. Русия винаги е правила неща в малко бройки,но на горния ръб на технологиите. Голяма държава защо и е да се занимава с дреболии? Но козяшката ти чутура няма как да ги разбере тези неща,защото краварите ви учат само да консумирате и да си пълните къщите с безсмислени вещи...

Хахаха - верно си голям сульо... На такива като теб пожелавам приятен "полет" с тази машина от снимката...

Какво ли няма да направят само и само да не направят нормален път. Руска му работа.

За плуване не знам, ама полет може да направи само ако го изпуснат от самолет

Да вземат първо да направят един нормален лек автомобил.

За къде? За тайгата? За нормални пътища си имат западни автомобили в построени в Русия заводи и внос, естествено. А за тайгата - нека експериментират с подобни разработки, в най-добрия случай ще изкарат нещо интересно, в най-лошия ще има за какво да ги бъзикат по форумите.