Руските спечасти показаха новия си бронетранспортьор

Бронираното чудовище "Фалкатус" може да се използва за щурмуване на сгради и унищожаване на терористи.

Обратно в новината

Коментари - Руските спечасти показаха новия си бронетранспортьор | Авто.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тая "новина" е пълен фейс. Машината на снимката се използва от 7-8 години от руските специални части. Какви нови разработки, какво производство в бъдеще. Пълни глупости.

17л. и 700кс. двигател и подходящата трансмисия нямат никакъв проблем да развият подобна скорост, вече за колко време ще я развие е друг въпрос!

освен тего кам мощност има много проблеми които да се преодолеят за висока скорост - въздушно съпротивление, гуми да не се пряснат. не пишат теглото ама за 12 души без да е бронирано ще е 4 тона. дори и 120 км/час е много добро постижение за такав тип превозно средство. друг е въпроса каква е ползата от такава скорост и какво трябва да пренебрегнеш за да я постигнеш?

ХАХАХА КАК КВИЧИ ПРОПАГАНДАТА! ПРОДАЖНИЦИТЕ ДЕТО РАБОТЯТ ЗА ЧУЖДИ ДЪРЖАВИ! А НЕ СЕ ВИДЯТ КАКВИ СА ГАНЧОВЦИ ГОЛИ И БОСИ! БЪЛГАРИЯ Е ГОЛА КАТО ОХЛЮФ, ВСЕКИ МОЖЕ ДА Я СМАЧКА!

Машината е истинска, въпреки плюенето на соросоидите https://ok.ru/video/65254208523108-1

Най-много ми харесва как всички новини за Русия са в бъдеще време. Русия ще направи брониран автомобил, който ще се движи с 300 км/час. Русия ще направи нов суперкомютър, с нов супермодерен процесор който ще работи по-бързо от Интелски процесор пет поколения по-стар от актуалните. И всичко това за да изстрелва балистични ракети с ядрени бойни глави които ще произведе след 10 години. Важното е да не умира надеждата в бъдещия ден, другари. Ние сега живеем потънали в говната, но след 10 години... Ехееее.... ще бъдем номер едно.

Това трябва да бъде нещо, като руската "Тесла", може би. Т.е. нищо.

Какво е това чудо "ръчен автомат"! И какви други има-напр. автоматичен автомат, пешеходен автомат, уличен автомат или не, а?

Това ми прилича на старите ютии с въглища.

300км ако го пуснат от самолет без парашут

300км ако го пуснат от самолед без парашут

... жив и здрав и със здраве да си го ползват САМО във вътрешността на страната си!!!

ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-хаа-а-а-а-а :)

Да бе, с тази маса, 12 човека на борда, пълната липса на обтекаемост, и само със 700 конски сили, ще развие 300 км/час на кукуво лято

Говньо нафакано в анала, я сега кажи коя друга страна по света има бронирана машина от този клас със сходни характеристики?! А нафакан насран педористанец!

Развиваща з00 км, няма никоя. Съгласен съм. Проблемът е, че и руснаците си нямат. А, ако ще си измисляме характеристики, аз мога да измисля по-добри за България. 850 конски сили, 1ш души на борда, водача ще е в стъклен купол с отлична видимост от бронебойно стъкло, което издържа на 12 последователни попадения от РПГ в една точка. Харчи 5 на 100 газ, но само, ако се сложи читав газов инжекцион от майстор дето разбира. Иначе, 4 на 100 бензин. Обикновен или може и А-8ш, ако води бойни действия на територията на слабо развити държави. Е? Кой сега има такава машина? :))

Бронираното чудовище "Фалус" :D

Какая красата!

"Всичко това ще позволи на многотонното желязно чудовище да развива скорост до 300 км/ч" 300 км/ч !!!!!!!!!!! това по-добро от болид от Формула 1!

нещо н се връзва в едно спец част и бронетранспонтьор!!