Руски блогър съсипа от критики Путинмобила (видео)

Руcкитe мeдии ca във възтoрг oт cупeрлукcoзния ceдaн Аurus Sеnаt, нa чиятo удължeнa вeрcия ce вoзи прeзидeнтът Влaдимир Путин. Но дали истината е такава?

Обратно в новината

Коментари - Руски блогър съсипа от критики Путинмобила (видео) | Авто.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Турили и отзад два леви калника .... , нали багажника се отваря. Отгоре немало гуми за багажник на покрива , еми ще си сложиш.

То лайна (като тоя) има навсякъде. Той да беше гледал на теслата същите проблеми са х 10 - там разминаванията са огромни, вратите едва се затваряха и кво ли не ... а За модел 3 да не говорим ... потърсете пълно е с видеа (ама тоя щото е професионалист сигурно не ги е гледал).... Бтв преди години ходих да гледам едно мазерати в шурума - разнимаваха се ъплътненията с почти сантиметър - мн. по зле от това.... Ама дай лайна за козяците - да се радват.

поне да бяха казали, че е лиценз на крайслер и бентли, а не да се излагат. така беше и с прословутото алеко, дето го откраднаха от рено и пежо

Абе в Русия не произвеждаха ли само безаналогови неща?!

Дреболии. Важното е дебелината/здравината на купето и стъклата каква е. Няма да стрелят по боядисването, изолацията...

Дреболии. Путлер ще плати без да пита. Поне дръжките на вратите не падат...

Соросоид гаден... :-)

Туй мяза на набързо оправена катастрофирала бангия от горублянски джамбазин.

Вовка ще резне зелката на този смелчага.

Служителя в автосалона отначало каза че автомобилът не е готов още а все още се доизпипва .

Защо се плюва? Това могат това са направили. Руснаците нямат опит в автомобилостроенето. Вчера си купих метео станция с марката National Geographic, с квадратното лого. Толкова буклчив предемт за 50 лв. не бях взимал. За същата цена имам Q&Q и ми върши доста по - добра работа. Въпросът е не какво са направили руснаците, а какво ние имаме - българите. Едно мног голямо нищо. Всъщностъ забравих ние пройзвеждаме ПОЛИТИЧЕСКИ МАФИОТИ, и си ги отглеждаме. Амин

Ти преди да коментираш, първо се научи да пишеш правилно на български, че като те чета, забелязах, че не можеш да пишеш правилно и си доста неграмотен, както и всички русофили между прочем.

типично руско и качеството, и хвалбите и реакцията някой като им намери кусур. Пък той човека показва на живо за какво иде реч.

Така поднесена информацията е нищо, само пустословене. А още повече пък мнението на някакъв "известен" въздухар - какъв е този, колко коли е направил? Въобще, да се плюе е важното. Ето, и аз плюя на такива лайнари, които само мрънкат!

и този "блогър" има типично руско име: "Eрик Дaвидoвич".

Ти "гостинино" си плюеш всекидневно по всички форуми и това те е занаят явно заплатен с копейки та твоето мнение....АМИ НИЕ ПЪК ХРАЧИМ НА НЕГО-ПОНЯЛ??

Аз още преди години ви казах - и в целофан да е завито - пак си е....

Абе правете си танкове! Какво се занимавате с автомобили!

Типично за руска бангия. Същите разминавания има и по ладите, имаше ги и по тия боклуци дето се сглабяха в ловеч.

за " блoгър" се хващам за кобура.

Волтер не би бил съгласен с това, което казваш, но докато е жив (ако беше) би защитавал правото ти да го казваш.