Rolls-Royce създаде най-скъпия нов автомобил - Sweptail

Rolls-Royce създаде поръчков автомобил, който бързо се сдоби с титлата - най-скъпата нова кола.

Обратно в новината

Коментари - Rolls-Royce създаде най-скъпия нов автомобил - Sweptail | Авто.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Е това вече наистина прилича на ЗИЛ 130!!! Като две капки вода са!!! Ега ти дизайна!!!

Всичко е въпрос на вкус. Не ви харесва ОК, само не знам защо гането си мисли че неговото мнение е върха. Виждаме в България ежедневно ганьовци и андршковци, ама сме ги приели че да такива. Превъзнасяйте се по морги лъ типа на мерц 125, бмв е36 на 30 години, ръждасали астрички и тунинговани голгчета. А да не забравя и ауди с лепенка с4. Мнението на гането от панелката, варящ ракия и лютеница, затварящ месо в буркани е мега яко и дизайнерите в ролс ройс сега няма да могат да спап. Ах абе пткъде се пръкнахте такива идиоти, комунизма ли ви произведе такива или сте си прости по рождение.

Да те беше дал тебе комунизма малко по-грамотен... Или ти си от по-новото поколение-с фабрично ограничен софтуер?

Стораро , ти ли си бе , или синът ти пише ?

Болната мечта на някой търговец на смърт - зовящ се бизнесмен, политик или аристократ. Колата е пълно дърво, което в случая не е важно - важно е че струва 13 млн. и много малко болни мозъци ще се навият да купят такава и да парадират с възможностите си. Което по преценката на парвенюто го прави уникален.

Всичко хубаво, ама тия фарове изобщо не се връзват в общия дизайн...

13 милиончета нацело, за да може некой чалмосан белодрешко да си вози камилата у тех. Подобни ъпсурдни возила се появават от време на време - живо доказателство за безграничната човешка алчност и суета.

А пък децата в Африка нямат вода и храна...

Това ако не е поръчка на някой брадат мангал от Саудитска Арабия, който докато е кендзал в задния двор му е бликнал нефт, те па на ;) Другият вариант е на някое брутално славянско парвеню или китайски новобогаташ.

Играчката на човек, дето изкарва парите за 1 час. На мен не ми харесва, но това си е неговата кола-мечта, не моята.

Ми то "Излез да вляза" !

mISHO

И въпреки снимките пак няма какво да му струва дори и 1 милион, а камо ли 13...

13 млн...Колко детски градини са това...колко парички за пенсии... Ноо,в света на Капитала всичко е възможно. Дайте да я закръглим на 20млн!!! Лакомия гъз на капиталиста ще ги заграби от обикновените хора. Един мерцедес би му вършил чудесна работа. НО НЕ!!! Той иска да покаже,че е нещо повече от другите! Малко му е Мерцедес-иска Ролс-Ройс,яхта! ПОСЛЕ ИСКА ЦЯЛ КОРАБ,САМОЛЕТОНОСАЧ,ОСТРОВ,КОНТИНЕНТ!!! Не е срамно да си по-богат и по-способен...Срамно е да си алчен. А за човешката лакомия няма граници...

Профилът е много хубав, индивидуален и необичаен!

обаче анфасът си е ЗИЛ, нали само дето ЗИЛ е малко по-икономичен, харчи само 50 на 100

Прилича на ковчег.