Prius срещу Brabus G500 4×4² (видео)

Сблъсък между Toyota Prius и тунингован от Brabus Mercedes-Benz G500 4×4² в центъра на Лондон приключи със зрелищно поражение за немския всъдеход.

Обратно в новината

Коментари - Prius срещу Brabus G500 4×4² (видео) | Авто.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

като се сещам кой ги кара тия "сандъци за цветя по панелни балкони" , и се учудвам , че няма жертви - късмет! Айде тука ги карат охранителите на комплексарите, ама сигурно в Лондон е била щерката на някой руски олигарх и в момента на удара е завъртяла волана в грешната посока и .... това довежда единствено до "кълбо настрани"! Хи - хи - хи! комплексара другия път да й купи картинг, но мисля , че и него може да преобърнат тъпигьозите

Това е причината да не се купуват масово Gl в България. Приусът е далеч, далеч по-добър вариант. Единствената причина в България да не се карат GL e тяхната ненадеждност...друго си е Голф, Пасат, Шкода.....на 20 год. карани от интелигентни шофьори, а не някой от ....... с GL, X, ML, Q и т.н.

Абе булгур, правиш ли разлика между G и GL? Дори и Джереми Кларксън след като тества Mercedes GL каза, че не може да си представи какъв идиот трябва да си, за да си купиш и ползваш такъв автобус вътре в града.

То по принцип трябва да си луд, да си купиш джип за по пътя, но като има койда дава парите, има и кой да ги взема.

ха, ха, ха,.......

Нормално , висока кола и то значително висока. В софия гледам един такъв бръмчи , не знам дали е брабус, ама е адски висок - ако го ударуте спокойно ще минете отдолу

Стига с тези тъпи видеа!

е то нищо му нема от удара просто се обърнал и за тва има щети ша го оправат той е на рама, козметика

няма ли коне за тая каляска?

Нормално. По-висок център на тежестта и се въртят като пумпали. За съжаление простаците, които ги купуват нямат грам хабер от физика.

Производителят трябва да има няколко милиграма хабер от физика и честност спрямо купувача, а не-купувачът.

Ами хайде, чакаме го в България скоро, стегнат, лъснат, на малко километри, без удари, отличен, каран от любовницата на богаташ до мола и обратно, поддържан само в оторизиран сервиз, само за ценители на марката, 120 бона

Явно шофьорите на неща като "Буда бар" са еднотипни навсякъде по света. Но ми направи впечатление, че Приуса се премести на собствен ход от мястото на удара до тротоара, а супер якия камион трябваше да го теглят.

например защото батериите му са отзад...пък и никой не се опитва да запали г

например защото батериите му са отзад...пък и ударена кола не трябва да се пали, особено ако струва 250 хил евро...

на крив ... и вълната му пречи!