Коментари - Пикап тунинг 6x6 - по български (снимки) | Авто.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Много добре изглежда. Само не разбрах къде да си закарам ладата, та да ми я направят като тази от снимката? Иначе новогодишните бонуси от пенсията съм ги приготвил за тунинг.

Само на мен ли ми се струва или трите гуми от ляво са всяка със собствено мнение за посока и наклон ;)

да бе 100% са я направили крива, дали са една торба пари и са я направили крива ... ей така щото са тъпи нали ? А ти си най умния обаче не можеш да прецениш че има бабунка на асфалта.

Тия са големи смешници , с паричките знаем на кого се правят на големи майстори , а немогат да различат лукс , кич и функционалност . Ако разровят интернет ще го видят същото , нищо чудно и снимките да са от там .

На кого паричките бе разбирач, тойотата съм я виждал около 10 пъти още като започнаха да я режат и да я правят... снимките са 100% реални.

Само като видя автоматични скорости на офроуд кола и до там с интереса ...... Ако ли ще 8х8 да е то една Лендкрузерка с ръчен лост ще я направи за смях.

Прав си че автоматик не е много подходящо за офроуд но става доло горе а и зависи какъв е офроуда. Ако се ползва да си закараш караваната или лодката до Гърция примерно и там имаш 100-200м каране на пясък защо да не предпочетеш автоматик ? Изобщо реалния офроуд е много по различен от целенасоченото преминаване през най тежките терени.

Не съм хейтър, но една руска тунинг компания прави това с хилукс и тундра отдавна... Тук за топлата вода или за колелото се натискаме

бе да ти е.а м.к.та тъпа имат поръчка изпълняват я кой за кво се натиска.... тапир

да ме хванете за шнорхела

С две думи е забавно когато някой пише за нещо от което дон'т хаве а клуе.

Хахха шнорхел за ауспуха ?????

шнорхел за ауспуха??? алкантарата не е "луксозната кожа"