Първият Tesla Model 3 слезе от конвейера

Американският производител на електромобили Tesla се похвали, че първата машина от новата серия Model 3 вече е слязла от конвейера.

Обратно в новината

Коментари - Първият Tesla Model 3 слезе от конвейера | Авто.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За 5 години Тесла изпревари останалите производители с три обиколки. Днес чета, че Тойота се фукат още с хибридите си...

Моме,тези хибриди ги рекламират само тук защото нямаме развита мрежа от станции за зареждане а иначе Тойота Мирай си е електричка и то на водородни клетки които са много по-обещаваща технология,че се зареждат само за 3 мин.

техногии - добре, ама с този стерилен дизайне зле

пр статиа.............

руснаците планували да пуснат електрически Москвич с двигател от вентилатор и акумулатори от волга......толкова си имат хората:))))

И това ако не е комунизъм - плащаш си 40 000$ и чакаш 3 години за да ти дадът колата. Явно има балъци.

Първоначалната вноска е доста под 40000. За модел S се чакаше 6-8 месеца.

БРЦК

Ха, сигурно вече има хора дето чакат за тоя модел 3 от поне 2 години. А още не са произвели нито една кола за продан. Който не помни комунизма- и в БГ беше същото , ама вместо Тесла се чакаше за москвич и лада. И те работеха на загуба - точно както и теслата. За 10 години никога не са били на печалба. Пирамида знаеш ли какво е? Гледай само как ще се срине в близките години!

Тука плащаш по желание. В комунизма беше единсвения начин да се сдобиеш с нов автомобил. Размърдай си мозъка и може да направиш разликата.

БРЦК

С идиоти няма да споря щото ще ме свалят на тяхното ниво и ще ме победят с опит.

"Вноската" е точно $1000. А останалите им модели, които са в производство е получават вече за под 6 месеца. Смятай, че за Дачия се чака поне месец и нещо! Разбира се, може да си купиш и веднага "стандартен" модел от магазина.