Новият Model S на Tesla има пробег 830 км

Model S на Tesla се сдобива със стъклен покрив и с увеличен пробег.

Обратно в новината

Коментари - Новият Model S на Tesla има пробег 830 км | Авто.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ама по нанадолнище ли?

'ускорява от 0 до 100 км/ч за 1,99 секунди'. Формула 1 ... ?

Dai boje po-barzo da se napravi infrastruktura i da se proizvejdat po-eftini elektrichki... Kakto i da ima supsidia ot Darjavata za hora koito kupuvat takiva.

Zoe е 60+ бона, а е колкото Клио, което е 20. Е, наистина базовото Зое не е като базовото Клио отвътре, ама разликата в цената е много лоша. И субсидии да има, полза за голяма част от хората не виждам.

Не ми е по джоба, иначе ще ме видите да карам ДВГ друг път. Както си имам ток в гаража, напълно достатъчно ми е да изкарвам с една батерия 4-500км.

Ток в гаража - ОК, но какво правиш ако искаш да отидеш на море, примерно? Ако живееш в София, Плевен или Костенец (примерно) имаш батерия да отидеш, да се поразходиш наоколо и евенуално за част от пътя на връщане. При липса на инфраструктура, не е ли твърде рано за такива превозни средства у нас? П.П. Въпросът ми не е заяждане или критика към електрическите ПС. Има ли решение, освен да пуснеш кабел от хотелската стая/бунгалото до колата? По пътя аз не съм видял зарядни станции, дори и в градовете са голяма рядкост.

Как какво правиш, правиш същото но на станция за зареждане. Вече има над сто такива в страната, батерията се зарежда за около 15 минути, колкото да се разтъпчете, да отидете до тоалетната и може би да си купите нещо от магазинчето към бензиностанцията - неща, които така или иначе правите след час-два в колата.