Mitsubishi се отказва от 3 култови модела

Mitsubishi се отказва от 3 култови модела - японците няма да създадат наследници на седаните Lancer и Galant, както и на здравия Pajero.

Обратно в новината

Коментари - Mitsubishi се отказва от 3 култови модела | Авто.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

:)

Нормално и очаквано. Мицубиши бяха марка която продаваше нещо което в най-добрия случай можеше да се определи като табуретка или твърд диван на колела. Нито завиваха, нито ускоряваха, нито спираха. Единственото което правеха е че наливаха маса пари за реклама като произвеждаха единични бройки състезателни автомобили които обличаха в ламарините на серийните си коли, но тези коли в крайна сметка нямаха нищо общо и големите и силни пазари като Щатите и Европа и дори домашния им пазар Япония го бяха разбрали. Групата има доста силни марки и производства но леките автомобили не са им сила

Явно си виждал Митсубиши само на картинка. Отказват се, защото не могат да се конкурират с "почетни" компании, като VW, Audi, Seat, Skoda и т.н.

Елементарно и глупаво съждение. Достатъчно е само бегъл поглед върху пазара и производството на материални продукти, за да се разбере защо това ще е поредната компания, която ще затвори или ще преструктурира цели свои бизнес дейности. До голяма степен това не е свързано с качеството на продукта. Философията на сегашното производство не е тази от 70-те години на миналия век.

След 5 години всичко ще бъде Чайна Майна

А какво ще правят, като мине модата на паркетните всъдеходи?

Червената лампичка светна още когато преди години се отказаха от заводския тим на Париж-Дакар...

Жалко, отива си един много успешен модел като Lancer, за Pajero да не говорим. Ето как една успешна компания стига дъното...