Малка драскотина бракува цял автомобил

Застрахователна компания плати на собственика на Lotus Elise 33 000 долара, вместо да даде 19 000 за ремонт.

Обратно в новината

Коментари - Малка драскотина бракува цял автомобил | Авто.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

а един мармот завива шоколада в станиол!

Абсолютно нормално, като спецификите на детайла, цвета и т.н. правят случката да звучи куриозно. Но това така работи в нормалният свят. Ако прочетеш внимателно, ще разбереш как застрахователите са си спестили 10 000 долара. Ако можеш да четеш с разбиране разбира се... Мармотите са за идиотите. Така че замисли се за коментара си

Последно, рядко или редовно?

Тук застрахователите въртят клиента на к.р . Първо ти изчисляват 30% изхабяване независимо колко време е минало може и един месец, след това ти изпращат колата в "доверен сервиз" където се прави едно мощно крадене на здравите части, накрая ти я бракуват и изплащат половината от застрахователната сума. Аз откакто минах по тоя трънлив път вече кола не застраховам, части втора ръка колкото искаш, даже избирам по цвят , калника се държи на 4 болтчета, сменям си го сам за 15 минути.

дано го прочетат и нашите застрахователи, че те под вола теле търсят за да не плащат

Тъпотия и противоречия отвсякъде! Журналистчето май не е знаело английски и е използвало Гугъл преводачката, след което е импровизирало яко

Правя ви абсолютно същата боя за някакви си 50 лева.

"...детайл от каросерията, покриващ целия фронт." Квой туй "фронт", бре малки умници?! Ако беше отзад драскотината, сигурно щяхте да пишете "бек"?!

Американците правят пари, Радев си играе на бедни и обединени.

макар и рядко, но редовно.... да ви имам и журналистите, да ви имам и редакторите...

Абе дайте координати на собственика на Lotus Elise, да го питам дали е доволен, че нещо много не ги купуват тия коли. А иначе моята Лада я боядисвам с баданарката.

И Макларените нещо не вървят и се питам що ли ги правят изобщо