Lada Vesta направи своя публичен дебют (снимки)

Lada разкри два нови концептуални модела на автомобилното изложението в Москва.

Обратно в новината

Коментари - Lada Vesta направи своя публичен дебют (снимки) | Авто.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това са Logan и Sandero Stepway Нищо руско и нищо Лада няма в тях

Човече,много си зле.Преди да се изхождаш по някоя тема,преди това се поинтересувай за какво става въпрос.Какви румънци ,какви пет лева бе.Завода в Румъния е собственост на Рено, а Рено е акционер в Лада.Според глупавият ти коментар от Рено трябва да се само осъдят заради авторски права.

интересно.шасито наи вероятно е на логан сандеро новото но тавана вратите и стъкларията има силни прилики с рено симбол а за ексраи прилича на каптюр по задната врата,бронята,светлините.ръката на дачия е видима ясно особено в рисунъка нз задното окачване-гумата все едно е закачена под колата.като цяло не е зле.по добре е от предишните модели.развиват се.браво.щото беше срамно държава да има пилотирани космически полети а една кола не може да направи.

Честито! Още един автомобил, приличаш на корейските си събратя...

и си вземам XRAY. А тъпанарчетата в този форум нека си карат изпушили голфове и тройки за по 50 евро парчето :)

колко автомобила си произвел и проектирал?

който прави СУ35 не му трябва да прави "мерцедеси". Ладите са си супер за това което са. Ефтини и много здрави.

Който плюе, плюе по Стив Матин, ха ха ха ха ха ха.....% -:))

Хайде сега на дачия приличала.Малко не мяза ли и на Опел инсигния?И на Сааб има нещо и от дизайнът на последният крайслер 200,като се загледа човек вижда и прилика с последни модели на ситроен и пежо..Изобщо модерен автомобил.Най-накрая първата хубава Лада.Може би ще си я купя някой ден.Дано има автоматик,че вече на тия нови коли не отива да се мъчи човек със съединителят и лоста на скоростите.

Прекрасна дачия, много добро копие на дачия ! само румънците да не ги погнат за авторскои права ? :)

Стига сте бе, Ладите са си готини. Ба$и недоволните xора. Били грозни, били таратайки. Погледнете вашите си коли бе, ба$и мърморещото племе сме тва българите.

прилича на 10-годишна дачия ... хахах и руснаците са задължени да купуват тези таратайки ....

Пак си остава лада.

Че са далече от нивото на утвърдените марки е ясно, но и българите сме малко чувствителни на тема руски автомобили, заради факта, че освен тях дълго време други не сме могли да купуваме. Като се имат предвид обаче предполагаемата цена и начинът, по който изглеждат тези, за разлика от предходните модели, предлаганото не е чак толкова зле.

Абе развалиха ги и тези. Преди ги правеха толкоз здрави, че на 20-30 години сменяха модели, а сега глей кво става.

Както винаги,колите създадени от руснаците са недодялани,грозни нефункционални, противни и изостанали с цяло поколение.Предизвикват с вида си съчувствени усмивки!

Тия няма да се научат да правят коли.