Лада подготвя подобен на BMW X4 модел

Руският автогигант АвтоВАЗ ще създаде нов кросоувър с формата на купе, подобен на BMW X4, твърди руският сайт "Kolesa.ru".

Обратно в новината

Коментари - Лада подготвя подобен на BMW X4 модел | Авто.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

БМВ направо ще се сринат... /от смях/

Да бе, те ония от Renault-Nissan трева пасат и ще оставят руснаците да си играят на проектиране. Като че ли не са виждали руски автомобил и не знаят, че и за чеп за зеле не става.

Забравих да напиша че проект Лада С за седан и кросоувър датира още от доста преди Рено да купят и първата си акция от лада. Този проект дори беше завършен, сега го съживяват с нов дизайн. За него имаше дори изцяло нов мотор разработен от нулата с консултации от водещи западни конструкторски бюра.

Тая новина е стара и криво написана, Не знам автора колк оразбира от коли ама явно и не може да чете руските медии. Първата кола на X-Ray платформата идва наесен сериино и вече са в ход тестовете и опитните образци. Няма нищо общо с Дачия, ама нищо, платформата е изцяло нова. Лада си имат платформи който са много по добри от тези за Дачия. Даже в момента новия Датсун е на основата на платформата на Лада от Калина. Журналистите първо се пообразовайте преди да пишете глупости.

Ха, ха подкрепям колгата "Ъ". Това повече на Датчия Дъстър мяза отколкото на BMW X4.

МУХАХАХХАХАХАХАХХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХХАХАХА Леко с такива новини бе, колегите в офиса почнаха странно да ме гледат, заболя ме корема от смях, заради вас.

Искат да кажат, че ще усвояват производството на Dacia Duster.