Красива и спортна офроуд концепция от Subaru (снимки)

На автошоуто в Монреал Subaru представи красива и спортна офроуд концепция, която загатва какво да очакваме от новото поколение на XV.

Обратно в новината

Коментари - Красива и спортна офроуд концепция от Subaru (снимки) | Авто.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"За доброто и стабилно поведение на автомобила ще се грижи боксерен и 4х4 система. " Не мога да го повярвам това :D

Моля, не слагайте спортна кола и offroad не в едно изречение, излагате се. Това са взаимоизключващи се понятия. Идеята на първото е безопасно шофиране с висока скорост, минимален просвет и твърдо окачване гарантиращи стабилност на колата както направо, така и в остри завои, а на второто е висок просвет, голям въртящ момент и отличното му разпределение към всяко едно от колелата. Поне това са основните разлики.

Защо да се изключват двете понятия. За спортно каране не е нужно просвета да е малък а центъра на тежеста да е ниско. Поради спецификата на боксеровия двигател използван в субару центъра на тежеста е достан надолу. Затова Outback и Forester моделите въпреки че са доста високи се държат супер стабилно по остри завис с голяма скорост. Просто центъра на тежеста им е колкото на ауди с минимален просвет.

Ти май за ралита не си чувал ама никога? За WRX няма и да те питам

това не е ли някакво изтумбено Volvo?

Тя таз КЦЕПЦИЯ (виж заглавието) мяза на правена по "Труд и творчество"

Фен бях на субару, но така зверски изостават от останалите по линия на интериор, комфорт и ежедневни бензинови мотори, че вече започват да ме дразнят. Този концерт. модел прилича на Волво от преди 4-5 години. Дано не са си спестили антикорозионно покритие отдолу, за да не покафвее като последните модели от марката.

Доскоро, за да е модерно, сичкото автомобил се правеше кръгло, елипсовидно, заоблено. Сега модерното е остри ъгли, недовършени геометрични ъгловати фигури, тесни и удължени предни и задни светлини - всичко наопаки. Субару се вливат в модните течения.