Класика: Стар Mercedes в Албания е на над 1 милион километра

Нека си признаем – въпреки че са по-скъпи, луксозните нови автомобили нямат най-добрите резултати, когато става въпрос за надеждност.

Обратно в новината

Коментари - Класика: Стар Mercedes в Албания е на над 1 милион километра | Авто.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

1000% е краден преди години от Италия !

Мерцедес отдавна признаха, че втори път такава грешка няма да направят.

Поредното доказателство на фразата, че до 2000 г. колите се правеха от инженерите, а след 2000 г. почнаха да ги правят счетоводителите. Съвременен автомобил не може да изкара и една трета от километрите на тоя Мерц. Именно в това се състои трагедията на автомобилната промишленост днес - тя се превърна в поредната промишленост, която само бълва някакъв продукт дето трябва да сменяш на десетина години щото иначе производителите ще останат гладни. Добре дошли в модерното консуматорско общество където потреблението и харченето на пари всеки ден и всеки час е най-важното нещо.

Интересно ми е вие в дома си нищо ли не подменяте или карате цял живот с едни и същи мебели,посуда?Наистина преди колите бяха по-здрави и доста по-тежки и доста по-неикономични и за това се стигна до олекотяването им и повишаване на мощност и скорост а съм виждал каруци и на по 100г та ако някой иска може на такава да се вози цял живот