Каква е разликата между новото и старото Audi A8

Еволюционният дизайн със сигурност дразни много хора, защото различните генерации изглеждат почти еднакви. Каква е ситуацията с новото Audi A8?

Обратно в новината

Коментари - Каква е разликата между новото и старото Audi A8 | Авто.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За едни хубава , за други не , ама си е премиум автомобил . Тъй че пожелавам на всеки да върти геврека на една такава машина . :)

Ей, накараха хората да се чувстват доволни като въртят геврека по цял ден, че и си плащат за това! Единствената хубава кола е тази, която да може да ме придвижи от дома до някакво отдалечено разстояние АКО ми се наложи и без да мисля за ремонти, застраховки, паркиране, миене, гуми и т.н. Е много още има да се мъчат "дизайнерите".

голямо дялане е паднало. и защо са взели огледалната лента вградена в стоповете от бмв 7?

лентата дето свързва двата стопа я има в грандьора на хюндай още от преди 12 години некаде... кво бмв кви 5 лева?

викаш доста преди BMW E65 от 2001 :)

За мое огромно съжаление скоро няма да мога да си позволя да притежавам такава невероятна машина...както вероятно и над 98-99 % от хората в България. Трудещите се хора с малък проектантски бизнес като мен гледат нещо от типа на Дачия Докер - кофти кола, но евтина за поддържане. Но мечтите поне са безплатни - нека да си помечтаем:)

Баш си е да се кара от "трудещите се". Шефът се вози на задната седалка. В тоя клас май единственото, дето става за каране от собственика, е купе варианта на S-класата.

Щука

Разбирачи (тея двамата с коментари преди мен), разгледайте концептуалните автомобили на АУДИ и тогава ги разнасяйте тея Хюндаи. Фактът е, че АУДИ разбива конкуренцията в луксосния сегмент и това ви дразни. И преди да ме изкарате фен на марката - не, всъщност съм почитател на японски автомобили, затова смея и да давам мнение като страничен наблюдател. Новото А8 не блести с красота (която според мен принадлежи на S-класата), но технологично я разбива. Бих се радвал да покарам и двете машини, че и 7-мата серия на BMW... :)

Колега имаш ли представа , колко е назад тази осмица , като качество , надежност и цена от Hyundai Genesis G 90.

добре че са хюндай да има Ауди от къде да краде....хахах

задницата на новото а8 е като на хюндай грандьора дето имах. 2007г модел. великолепна машина беше. 3.3 л двигател. 235 к.с. бензинче. освен фаровете и задницата, като цяло, ауди са взаимствали и задните издути калници на хюндай. да ви кажа за хюндайчето. карах го 9 години. нигога не съм имал никакъв проблем. за 9 г. каране имах една спукана гума, една пластмасова кора под двигателят се разкачаше и я връзаха с една тел накрая и 2 сменени акумулатора. харчеше 11-12/100 бензин. дадох го на едно младо момче, беден колега. сега детето се кефи на макс. кара го бавно. с ограниченията. разхода паднал на 9/100. ауди, като го докарат за 9 години да имат толкова малко проблеми - моля да ми се обадят! ше си купя и аз една а8, тогава!

КарАл ли си A7/A8 а? Пич, направо нищо не каза :D

Началник

не бе пич, карам s класа 2016. за кво ми е да карам а7/а8?!? ти нищо не каза!:-)

След 9 години на хюндай скачаш на последната s класа. Всички ти повервахме :)