Ford затваря заводите си във Великобритания

От Ford официално са съобщили на премиера на Великобритания Тереза Мей, че компанията ускорява подготовката за изнасяне на производството си извън страната.

Обратно в новината

Коментари - Ford затваря заводите си във Великобритания | Авто.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тъкмо япончетата ще си разширят пазара в ук... и без тва форд не стаа за нищо !

Поредната партенка на Брюксел. 1зк служители?? Това е като завода на Еърбъс в Пловдив. От тия 1зк 80% са дилършипове демек продавачи, които прост ще сменят табелата на Форд с Киа или тоиота. Не знам кой плашат с тия простотии вместо да кажат защо се стигна до тук те гледат да задържат ЮК да магат да издоят още не кои лев.

Преди години четох статия в едно английско автомобилно издание на тема "Защо младите англичани предпочитат Лада Самара (2108) пред Форд Ескорт. Англичаните отдавна спряха да купуват Лади, ама може да се върнат към това. Щото са тръгнали натам, че само това ще могат да си позволят. Щото Дачията и тя ще е с мито е ще стане по-скъпа от Ладата.

За някои брекзид, за други брексин - закривай на потъващия остров, откривай в EС - ха дано и ние да облажим нещо макар, че сме далеч и зле... но това е друга тема

пък аз си мислех, че Сащ ще подкрепят хангличаните!!!

Ами пипоня да дръпне Помпейо за ръкава и да измоли едно завоче за трансмисии барем!

То със завършили инженери не стават такива неща. Опитните и квалифицирани кадри отдавна работят в Германия, Холандия, Франция и др. Но виж някои от Англия може и да се излъжат и навият да се върнат след като им затворят завода там.