Европейски дебют за изцяло новия SSANGYONG REXTON G4

Южнокорейският SUV-специалист SsangYong Motor Company представи първите скици и тийзър видео на новия си D-сегмент SUV.

Обратно в новината

Коментари - Европейски дебют за изцяло новия SSANGYONG REXTON G4 | Авто.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Уникален е. Аз имам Rexton никога и никъде не ме е оставял.Пишете си квото щете.Най-добрият!!!

"Наследявайки ценностите на иконичния SUV бранд Rexton, ".... тук ме загубихте.

Джип за сиромх тарикати е това. Има мотор и скорости от Мерцедес, но от преди 15 години сглобявани незнам си къде. А интериорът е евтина пластмаса с неприятна миризма!Дизайнът не коментирам - въпрос на вкус е ...

Туй "уникално чудо" какви екологични норми ще покрива? Барем до Евро 4 ще го докарва ли? Както са тръгнали навсякъде да обвързват данъка с вредните емисии, покупката на евтин Рекстън може да се окаже доста скъпа в дългосрочен план. Краш тестове преминало ли е? Резултати нещо от NCAP?

колега подценяваш корейските коли, тоя модел е с евро 6, и го дават, че е с 5 Star "защита на пътниците" по азиатските краштестове.

Зеленият явно е тъмнозелен... толкова глупости накуп нормалнозелен не може да избълва.

кви скици, кви тийзъри, модела беше представен на Сеул Мотор Шоу през март, и вече се предлага от няколко месеца в Корея и други държави, цената му е между 25000-35000 евро ...

тези държави са извън Европа. Европейската премиера ще е във Франкфурт. Иначе си прав, че тийзърите са безсмислени - всеки може да види как ще изглежда моделът. На мене, лично, ми харесва.

Тези ръбати раздувки над калниците и релефа по задните врати хич не ми харесват. По същата причина спря да ми харесва и X6-ицата. Иначе е добре. И просвета са му запазили по-голям и отвътре е доста по-луксозен.