Доставките на Tesla Model Y започват до две седмици?

Tesla може най-накрая да преобърне традицията да доставя автомобили след предварително обещания срок.

Обратно в новината

Коментари - Доставките на Tesla Model Y започват до две седмици? | Авто.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За този кошник не давам 80000 лв.

Не даваш, щото ги нямаш!

Имам , но съм ги дал за Шкода Суперб 2.0 TSI 200 KW .И в нея е като плейстешън .

егати скапания курник

Курник е руската ти майка курва на околовръстното

Русофилките нищожества обичат да омаловажават или отричат успехите на други хора, както е в случая с Mask. Защото тяхната ИНВАЛИДНА, корумпирана, крадска система на Путльо никога няма да роди човек като Маска Тук ясно се вижда как всички, включително ватирани якета, които живеят в САЩ, чакат в дълги редове за Tesla: TESLA заводска обиколка ДО ИЗБИРАНЕ КЛЮЧОВЕ от нашата TESLA: https://link Списъкът на чакащите за базовата версия на електромобилите й включва неколкостотин хиляди души ТЕСЛА самый безопасный автомобиль на планете! https://link Капитализацията на Tesla Motors-55 милиарда долара, капитализацията на самия автомобил ВАЗ 0,9 милиарда долара !!! А електрическите му автомобили са много успешни, като продават повече от 100 000 годишно. Но нашата страна, водена от Путин 4.0, се изплъзва все по-дълбоко в границите на цивилизацията. Амин. Сега Tesla достигна темпото на производство на повече от 300 000 електрически превозни средства годишно.

Нали не забравяш, че Мъск е южноафриканец? От република Южна Африка е човекът. Вярно, има фабрика за коли в САЩ. А също и в Китай. Скоро ще има и в Германия. Това измислено противопоставяне с Русия е тъпо, защото Русия е държава, а Мъск е 1 човек от Южна Африка, с фабрики в различни държави.

Дават я в комплект със секира на банковата ти сметка :)

А ти пробвал ли си колко ще изминеш с 200 с твоята лада? А, вярно - тя въобще не може да стигне 200.

Пробег на модел 3 с най-голямата батерия на магистралата при скорост 200 км/ч. - 150 км. При скорост 150 км/ч. - пробег под 300 км... Не, мерси, рано е още...

И по коя магистрала на тази планета може да караш в продължение на 150км с 200км/ч?! Ако говориш за Германия - няма толкова дълга отсечка без ограничение на скоростта. За задръствания изобщо не говоря.

Как изобщо може Тесла да се приема като сериозно и надеждно возило?

Дали някога поне си се качвал в Тесла.

Американците от кога могат да правят коли, надеженост търси при някои немски и японски коли.